Къде в Люлин може да се тренира? (по-тънко)

07.03.07
13:26

Идвам от Студентски град и съм свикнал на ниски цени и що годе добри залички, та затова не ми се дава по 3-4 лева на тренировка (с карта)
Айде бе! Няма ли някое мазенце, училище или нещо такова, че Сиконкото ми идва скъпичко
Петко К - без подканяния и поредно постове моля!

08.03.07
16:41

Херкулес в китайския ресторант в трети микрорайон (до пощата) последно беше два лева, сега не знам колко е. Има и един в едно мазе във високия блок срещу 90 -то училище (във втори микрорайон), който също е два лева, обаче не знам дали още съществува. И 300 метра по - надолу, от другата страна на училището има още един (в една едноетажна постройка), там има и зала за джудо. Навремето беше 2 лв, сега не знам колко е.
Арес май ти идва скъпо (4 лева единична тренировка).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1