06.03.07
09:26
Кога трябва да се ядът. Само след тренировка ли? И другите въглехидрати за са сложни през останалото време.
[quote author=“AC/DC”]по време на НВД не яж никакви прости въгл. дори и плодове-може само грейпфрут
Абсолютно ! Аз даже съм на мнение, че и грейпа трябва да се избягва.Ефективната му съставка е нарингин, но тя е в нищожни количества в 1 грейп.Иначе се продава екстракт в аптеките.
06.03.07
16:09
Значи без банани :( А ябълките? Само до обяд ли
Ако не ти е толкова стегнато нвд-то и/или искаш повече запазване на мм, малко мед след силова трен. е добре дошъл.
[quote author=“emzo”][quote author=“AC/DC”]по време на НВД не яж никакви прости въгл. дори и плодове-може само грейпфрут
Абсолютно ! Аз даже съм на мнение, че и грейпа трябва да се избягва.Ефективната му съставка е нарингин, но тя е в нищожни количества в 1 грейп.Иначе се продава екстракт в аптеките.
Нека не се и вманиачаваме чак толкова...
[quote author=“voland”][quote author=“emzo”][quote author=“AC/DC”]по време на НВД не яж никакви прости въгл. дори и плодове-може само грейпфрут
:) Диета ли ще спазва или ще се лигави ? Т’ва за 2 месеца ако не може да издържи накъде е тръгнал ?
Твърдо продължавам да твърдя, че по време на НВД не трябва да има прости въглехидрати !
06.03.07
22:10
[quote author=“emzo”]Твърдо продължавам да твърдя, че по време на НВД не трябва да има прости въглехидрати !
В противен случай ВВ денят няма да е ефективен, тъй като инсулиновият пик няма да води до стрес в метаболизма, а ще се превърне в рецифив.
06.03.07
22:41
Ако тренировката ти включва кардио, в никакъв случай бързи въглехидрати, иначе можеш да си въртиш да второ пришествие без ефект.
Останалото са ти го казали manson и emzo.
06.03.07
23:58
Ами на края на трен правя кардио. Значи без бързи въглехидрати въглехидрати.
А едни солетки :lol: по време на училище как са :?: Да си хапвам от време на време
Това си като белия хляб. Не става. Може малко ядки- 50-100 гр. Зависи от теб вече.
[quote author=“voland”][quote author=“emzo”][quote author=“AC/DC”]по време на НВД не яж никакви прости въгл. дори и плодове-може само грейпфрут
Имах предвид киселите плодове (грейп, киви, лимон), а не пр въглехидрати...
То и много зависи на какъв етап от НВД-то си, ако за първи път си на НВД, мисля че чак такива ограничения поне в първите месеци не са нужни или ако преминаваш от ВВД в НВД...
Приказва се без да се знаят даните. Тоест каква точно му е целта и какво му е физическото състояние в момента.
Иначе някой горе правилно каза, диета ли ще прави или ще се лигави.
[quote author=“tuocs”]Ами на края на трен правя кардио. Значи без бързи въглехидрати въглехидрати.
А едни солетки :lol: по време на училище как са :?: Да си хапвам от време на време
Струва ми се, че не си много наясно с хранителните режими. И няма да ти просветне с единични питания наляво и на дясно. Седи и прочети систематизирана информация. Солетки....
:? :)
П.П. В солетките има захар /поне в тези които аз знам/ и куп други буклуци.
08.03.07
21:00
Никакви прости захари по време на НВД. Инсулиновите колебания спират кетозата!!!