SATURN, Nature's best или Genesis

08.03.07
18:51

Здравейте.
В момента съм в период на чистене.
Минах един цикъл с термо пака на Генесис + л-карнатин преди тренировка и сега трябва да започна АМИНО.
Казаха ми да си взема АМИНО на ГЕНЕСИС, но сега до нас отвориха ново магазинче за добавки и от любопитство реших да го разгледам. Човекът ми каза че внасят от САЩ, като за АМИНО ми препоръча на САТУРН и на Нейчърс Бест.

Става въпрос че в момента се колебая кой от следните три продукта да си взема. Бтв.. поразпитах във фитнеса но никой не е имал взимане даване с горните две марки и затова не можаха да ме посъветват.
САТУРН Амино 2500 250т ( за около месец )
Нейчърс Бест Аино 3000 300т ( 36 дена мисля )
Нейчърс бест Уей Амино 325т ( за около месец )
Дженезиз Амино 1800 - за месец

Ще съм благодарен ако споделите впечетления от двете “нови” марки и за всякакви съвети.
Поздрави .

П.С. И трите продукта са на една цена.

08.03.07
20:32

Фирмите подредени по изwестност:
Nature’s Best
Saturn
Genesis
Oт теб се иска да избере6 тези, с най=добър аминокиселинен профил, после гледа6 периода, за който 6те ти стигнат.

====
сори за смотаната кирилица ама Vista+БГ фонетик+немски лапттоп = уффф

08.03.07
21:32

1900 мг са на генезис,а не 1800(както си писал).Все пак съм ги пил,не са лоши,доколкото може да се разбере има ли ефект от тях.Само дето хапчетата са доста големи и е по-добре да се чупат наполовина.

09.03.07
09:55

[quote author=“a8n”]1900 мг са на генезис,а не 1800(както си писал).Все пак съм ги пил,не са лоши,доколкото може да се разбере има ли ефект от тях.Само дето хапчетата са доста големи и е по-добре да се чупат наполовина.

Да прав си.. явно съм се объркал, но 1800 или 1900 няма май голяма разлика.

Пуснах темата и в друг форум и там доста похвалиха Нейчърс Бест и за сега май ще се ориентирам към тях.
Все пак ако някой има да казва нещо.. да не се стеснява :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1