09.03.07
14:42
Какво мислите за най-масовия бърнър в света?Наистина ли върши работа :roll: Все пак е обявен за най-добър продукт от своя ранг за 2005 и 2006 :arrow: http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html
09.03.07
14:48
При този хайп, а бб.ком за какво са го обявили остиви ти тази работа :lol: 90% от мненията които съм изчел в техния форум са единодушни, че работи само първите 5 дни, след което не се усеща.
Аз го пих липо-6 заедно с л-карнитин за един месец махнах 3 см. от обиколките,като се има предвид ,че бях на стриктна диета не мисля ,че съм свалила много.Според мене и без него ефекта щеше да е същия.Просто това ,че дадох 80 лв. ме мотивира да тренирам повече и да пазя диетата стриктно.Но до колкото сам чувала медикаментите действат на всеки различно,може при теб да има по -добър ефект.
09.03.07
17:21
Едно приятелче е много доволен от него и мисли сега отново с него да чисти :)
09.03.07
19:08
Има по - добри неща от него за цената му.
Примери :?: :roll:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23336
09.03.07
22:15
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23336
Пак с 3 секунди по - бърз от мене :wink:
Чоки е за това си говорим.
10.03.07
16:21
[quote author=“margooo”]Аз го пих липо-6 заедно с л-карнитин за един месец махнах 3 см. от обиколките,като се има предвид ,че бях на стриктна диета не мисля ,че съм свалила много.Според мене и без него ефекта щеше да е същия.Просто това ,че дадох 80 лв. ме мотивира да тренирам повече и да пазя диетата стриктно.Но до колкото сам чувала медикаментите действат на всеки различно,може при теб да има по -добър ефект.
Я си го пил я не щом не правиш разлика между медикаменти и добавки.Шеста седмица ползвам Lipo-6 и L-carnitin и определено съм доволен от резултата.
Браво явно си от тези 50%, обаче е малко глупаво повече от 1 месец, без почивка, не за друго, но ефекта отслабва драстично.
Въпросче ! Знаете ли защо се слагат 5mg Биоперин(чер пипер) в Липо6 и другите продукти ? Има причина, защото 5мг са нищо, в Basic Cuts има много повече cayenne pepper. :lol:
10.03.07
16:50
[quote author=“emzo”]Браво явно си от тези 50%, обаче е малко глупаво повече от 1 месец, без почивка, не за друго, но ефекта отслабва драстично.
Въпросче ! Знаете ли защо се слагат 5mg Биоперин(чер пипер) в Липо6 и другите продукти ? Има причина, защото 5мг са нищо, в Basic Cuts има много повече cayenne pepper. :lol:
Катализатор на растително активни вещества и микроелементи.А според теб за какво е?
Катализатор
Мда и така може да се каже, за по-добро усвояване на съставките е.Скоро го четох нейде из USA ИНЕТ пронстранството :mrgreen:
10.03.07
20:54
[quote author=“emzo”]
Катализатор
Мда и така може да се каже, за по-добро усвояване на съставките е.Скоро го четох нейде из USA ИНЕТ пронстранството :mrgreen:
Какво” лошо” видя втова което си прочел.
Е не е лошо.Просто ми беше любопитно дали някой си е задавал въпроса каква работа вършат 5мг биоперин и защо са толкова малко :mrgreen:
10.03.07
21:26
[quote author=“emzo”]Браво явно си от тези 50%, обаче е малко глупаво повече от 1 месец, без почивка, не за друго, но ефекта отслабва драстично.
Изках да те попитам виждал ли си липото или само си чел за него,и да ми даде ш разяснения за каиенския пипер
[quote author=“ale”][quote author=“margooo”]Аз го пих липо-6 заедно с л-карнитин за един месец махнах 3 см. от обиколките,като се има предвид ,че бях на стриктна диета не мисля ,че съм свалила много.Според мене и без него ефекта щеше да е същия.Просто това ,че дадох 80 лв. ме мотивира да тренирам повече и да пазя диетата стриктно.Но до колкото сам чувала медикаментите действат на всеки различно,може при теб да има по -добър ефект.
Я си го пил я не щом не правиш разлика между медикаменти и добавки.Шеста седмица ползвам Lipo-6 и L-carnitin и определено съм доволен от резултата.
Не съм го пил,а сам го пилА
Еееее най-после ме хванаха,от години ми е цел в живота да пиша по разни сайтове че съм пила Липо-6.Еми така е всеки си има мечти,дано някой ден да го опитам.Я сподели за науките каква е разликата между медикамент и добавка ,че направо се чудя до сега как сам живяла без да го знам тва важно нещол
12.03.07
16:36
[quote author=“margooo”][quote author=“ale”][quote author=“margooo”]Аз го пих липо-6 заедно с л-карнитин за един месец махнах 3 см. от обиколките,като се има предвид ,че бях на стриктна диета не мисля ,че съм свалила много.Според мене и без него ефекта щеше да е същия.Просто това ,че дадох 80 лв. ме мотивира да тренирам повече и да пазя диетата стриктно.Но до колкото сам чувала медикаментите действат на всеки различно,може при теб да има по -добър ефект.
Не съм го пил,а сам го пилА
Еееее най-после ме хванаха,от години ми е цел в живота да пиша по разни сайтове че съм пила Липо-6.Еми така е всеки си има мечти,дано някой ден да го опитам.Я сподели за науките каква е разликата между медикамент и добавка ,че направо се чудя до сега как сам живяла без да го знам тва важно нещол
Що не се поразровиш малко в нета,там ще намериш всичко което те интересува.