Кой Фет бърнър е по-добрият избор за мен

07.03.07
21:28

Здравейте, след няколко седмици започвам да чистя мазнините и желая да сваля около 12-13 килограма със диета и фет бърнър. Видях че Nutrex Lipo 6 е спечелил 2 награди за най-добър фет бърнър и най-добър енергетик, обаче виждам че в него има кофейн а аз не искам да се тровя много с такива неща защото ставам адски раздразнителен.. Другият варянт за който съм по склонен да мисля че ще ми свърши работа е Universal Animal Cuts .. до колкото прочетох във форума има доста доволни потребители на този препарат. За момента съм по склонен да взема продукта на Universal но искам и вие да ми дадете вашето мнение. И още един въпрос.. тъй като Universal Animal Cuts е термогенен продукт мога ли да го комбинирам и със Universal Super Cuts 3 който е липотропен и диеретичен фет бърнър със високо количество на L-Carnitine или трябва да изчакам докато свърша със анимъл-а. Най-вече искам да сваля в областите на корема таза и горната част на бедрата. Моля помогнете ми защото много се колебая :(

Преместих ти темата в правилния раздел. manson

07.03.07
21:57

Объркал си леееееееко раздела.
Нито един от двата:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23336

Ако все пак трябва да избирам - Липото

08.03.07
09:32

А възможна ли е следната комбинация Animal Cuts и Super Cuts 3 на Universal..  какво мислите .. ще пречи ли или да ги взимам едно след друго ?

08.03.07
09:51

Възможна е.

09.03.07
17:25

Universal Animal Cuts  :!:

09.03.07
17:30

Lipo-6 :P

Edit:Абе и двете са качествени щом реализират толкова много продажби :roll:

КВ

09.03.07
17:45

аз не мога да кажа все още че разбирам много от добавки, ама съм чувал че много го хвалят тоя Lipo - 6

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1