10.09.04
18:54
здравейте .. да ви питам за Zimag (продукт нa BioGame) .. пише че има в него цинк и магнезий и увлечавал нивото на тестостерон и от това довеждало до увеличаване на силата и масата...???Има ли някой който го е ползвал и дали е останал доволен...кажето изобщо какво ви е мнението за тоя препарат???10х предварително! :lol:
10.09.04
21:49
razgledai hubavo statiyata na bb-team za ZIMAG
Ауу май забрави кирилицата !
vanisher :twisted:
По принцип комбинацията цинк и магнезии е добра, дава най ве4е сила!! но не знам дали продукта специално на тази фирма 6те работи!! някои от продуктите на биогеим са с не мн високо ка4ество!!
аз пия цинк и магнезий не в конбинация и не съм забелязал да се е променило нещо. Пък и не съм очаквал, защото това все пак са минерали. Наскоро четох по западни форуми, че доста хора се оплакват от липса на ефект от ZMA и то произведен от реномирани фирми.
Абе, SGK това е много тъпо, дето го казваш, защото ние блъскаме витамини и минерали (аз лично взимам ZIMAG и витамини, а това въобще не ме успокоява). Защо няма ефект от това, като навсякъде пише че увеличава нивото на тестостерона с около 30-40%?
виж, то и аз блъскам здраво витамини минерали,особено Zn и Mg. Доказано е, че тази комбинация влияе на нивото на тестостерона, но четох, че ефектът и бил много далеч от това, което фирмите-производителки се опитват да представят. Също четох, че било най-добре да се взема,ако го съчетаваш с други стимулатори на тестостерона
[quote author=“YODA”]Като трибестана или трибулус терестрис ли?
да, също и при цикъл с зоб
[quote author=“perlsite”]Въпросът ти ми прозвуча, като H2O или като Вода? :lol:
Прозвуча така, защото в трибестана се продава от софарма, а трибулуса от друга дето и забравих името, професоре (само се шегувам)!
09.12.04
18:18
По-скоро вицът с ZMA(вкл. ZIMAG) e, че приемът е препоръчителен не за да си повишиш тестостерона, а за да избегнеш дефицит на тези два така важни елемента (Zn i Mg), което би довело до спад в нивата на мъжкия хормон. Причината е същата поради която пиете витамини - колкото и добре да се храните, тежките и интензивни тренировки принуждават телата ни да изразходват количества с пъти по-големи от нормалното. Тогава (при дефицит) може и да се получи увеличение на тестостерона с 40%....
Лично съм изпил 5-6 кутии с ZIMAG, а ефекта е незабелязан. Причината??? Едни добри мултивитамини(но не от ефервестцентните по 2лв :D ) набавят нужните количества цинк и магнезии.
Така че - вместо по 9лв на опаковка за ZIMAG или ZMA или к’вотоидае тръчкайте и си земете КАЧЕСТВЕНИ витамини за ~20лв. :) :) :)