04.03.07
20:16
Моля ви кажете си мнението кое е по-добро. Трябва да си изградя мнение до утре и за колко време стига експлода ако се ползва по предписание :?:
04.03.07
20:23
За колко време стига можеш и сам да си сметнеш!
04.03.07
23:36
animal pump !
Universal Shock Therapy :!: :!: препоръчително + Storm
Много добри резултати имам с него и е по-офертен като цена/доза
Сега пия с вкус Wild Punch Kicker и предупреждавам всеки който се е заканил да го взима, да знае че е просто ОТВРАТИТЕЛЕН на вкус :x :x :x незнам дали е от това че го смесвам с BCAA-тата на NOW, които между другото имат също ултра “невероятен” вкус, но като ги смеся двете и имам чувството че пия пасирани умрели животни :D В момента пия и направо незнам как не повръщам :D Но...трябва да се правят жертви....
Не мога да сравня с другите продукти но за No Explode двама познати и аз съм го пил - работи от първата лъжица :)
05.03.07
15:27
[quote author=“BadHorsie”]Universal Shock Therapy :!: :!: препоръчително + Storm
Много добри резултати имам с него и е по-офертен като цена/доза
Сега пия с вкус Wild Punch Kicker и предупреждавам всеки който се е заканил да го взима, да знае че е просто ОТВРАТИТЕЛЕН на вкус :x :x :x незнам дали е от това че го смесвам с BCAA-тата на NOW, които между другото имат също ултра “невероятен” вкус, но като ги смеся двете и имам чувството че пия пасирани умрели животни :D В момента пия и направо незнам как не повръщам :D Но...трябва да се правят жертви....
Лошия вкус е от BCAA
Според мен N.O Exploda е по-добре от гледна точка на усвояване,не си товариш излишно черния дроб с сумати таблетки,а го приемаш течно,което е голям +.
Пък и не случайно става за 2ра година бустер и musclebuilde на годината според класацията на bodybuilding.com
05.03.07
17:13
Кажете колко струва BSN NO - Explode ?
05.03.07
17:35
[quote author=“L1uBo_L3JaNKaTa”]Кажете колко струва BSN NO - Explode ?
Еми не се продава в бг,намира се само от обяви по форумите.Аз примерно съм продал над 5бройки на цена 90лв.
NO-XPLODE BSN можеш да го намериш на www.maxefect.com за 95лв и безплатна доставка.идва за 2 седмици.аз го пия в момента и смятам че си заслужава парите.също така мисля че този сайт е един от най-добрите.
Animal Pump е сравнително нов продукт,но постепенно ще застигне и надмине No-Xplode :wink:
[quote author=“4oKuTo”]Animal Pump е сравнително нов продукт,но постепенно ще застигне и надмине No-Xplode :wink:
Не е толкова нов, няма да го задмине.
09.03.07
14:13
Само никъде не мога да разбера колко креатин точно има в шибания Xplode…от него ми идваше много сила но нз дали е било от креатина вобще...
[quote author=“emzo”][quote author=“4oKuTo”]Animal Pump е сравнително нов продукт,но постепенно ще застигне и надмине No-Xplode :wink:
Не е толкова нов, няма да го задмине.
Ами нз,но на американците им излиза доста по-евтин,а като качество е горе-долу равен на Xplode…И за двата има супер отзиви :roll:
09.03.07
18:44
Различно хора различни интереси, на мен ми се струва, че No - Xplode-a е малко прехвален :)
09.03.07
19:06
Хмм всъщност и аз така си мислех докато не го опитах :wink:
09.03.07
19:23
извинявам се за оффтопика :
какво мислите за Nitrix (BSN) ? някой опитвал ли го е ?
[quote author=“BuKTop”]извинявам се за оффтопика :
какво мислите за Nitrix (BSN) ? някой опитвал ли го е ?
Аз направих 11 седмици с nitrix, no explode i cellmass, като преди това пих първо само no explode после добавих и cellmass, направих и 1 месец пауза и направих въприосните 11 седмици. Продуктите с сигурност действат но при тези цени cellmass i no explode са достатъчни като комбинация, нитрикса е малко спорен. Мисля да пия само нитрикс 2-3 месеца за да видя ефекта само от него, кофти е че се пие 1 час преди ядене и 2 часа след, което доста усложнява диетата.
Ами няма как, за да има ефект ААКГто иска празен стомах :lol:
Наистина усложнява малко диетата, но свикнеш ли не е проблем.
Така е но ако искаш да ядеш по 5 пъти на ден заедно с паузите около нитрикса и ако работиш като мен и става доста неудобно, не невъзможно разбира се но си е зор :)
10.03.07
15:53
Аз ползвах малко време Animal Pump ама нямаше особен ефект :?
Но пробваи го при теб може да има ефект :wink:
[quote author=“GainFast4100”]Аз ползвах малко време Animal Pump ама нямаше особен ефект :?
Какъв ефект очакваше ?
[quote author=“GainFast4100”]Аз ползвах малко време Animal Pump ама нямаше особен ефект :?
Какво значи малко време :roll: Ефектът може и да не дойде веднага...Трябва търпение...
Edit:А и да...emzo попита вече:Ти какъв ефект чакаш :roll:
10.03.07
16:06
Еми пих го някъде към 20 дни и исках да кача мускулна маса но може би трябваше да го пия повече обаче цената му е доста голяма :cry:
[quote author=“GainFast4100”]Еми пих го някъде към 20 дни и исках да кача мускулна маса но може би трябваше да го пия повече обаче цената му е доста голяма :cry:
Извинявай ама този продукт няма да ти качи мускулната маса. Яденето(храната), възстановяването вършаст тези чудеса.
Препарата ти дава емергия, фокус, сила и перфектно напомпване.
Заедно с мен го пиха още 3ма приятели и бяха очаровани.
п.с. усеща се още на 1та тренировка :wink: