BSN N.O. Explode vs. Universal Animal Pump

04.03.07
20:16

Моля ви кажете си мнението кое е по-добро. Трябва да си изградя мнение до утре и за колко време стига експлода ако се ползва по предписание :?:

За колко време стига можеш и сам да си сметнеш!

IC

04.03.07
23:36

animal pump !

05.03.07
08:15

[quote author=“IceMan”]animal pump !

Aз пък залагам на BSN в случая.

05.03.07
12:38

Universal Shock Therapy :!:  :!:  препоръчително + Storm
Много добри резултати имам с него и е по-офертен като цена/доза
Сега пия с вкус Wild Punch Kicker и предупреждавам всеки който се е заканил да го взима, да знае че е просто ОТВРАТИТЕЛЕН на вкус  :x :x :x   незнам дали е от това че го смесвам с BCAA-тата на NOW, които между другото имат също ултра “невероятен” вкус, но като ги смеся двете и имам чувството че пия пасирани умрели животни  :D В момента пия и направо незнам как не повръщам :D Но...трябва да се правят жертви....

05.03.07
13:46

Не мога да сравня с другите продукти но за No Explode двама познати и аз съм го пил - работи от първата лъжица :)

05.03.07
15:27

[quote author=“BadHorsie”]Universal Shock Therapy :!:  :!:  препоръчително + Storm
Много добри резултати имам с него и е по-офертен като цена/доза
Сега пия с вкус Wild Punch Kicker и предупреждавам всеки който се е заканил да го взима, да знае че е просто ОТВРАТИТЕЛЕН на вкус  :x :x :x   незнам дали е от това че го смесвам с BCAA-тата на NOW, които между другото имат също ултра “невероятен” вкус, но като ги смеся двете и имам чувството че пия пасирани умрели животни  :D В момента пия и направо незнам как не повръщам :D Но...трябва да се правят жертви....

Лошия вкус е от BCAA
Според мен N.O Exploda е по-добре от гледна точка на усвояване,не си товариш излишно черния дроб с сумати таблетки,а го приемаш течно,което е голям +.
Пък и не случайно става за 2ра година бустер и musclebuilde на годината според класацията на bodybuilding.com

05.03.07
15:29

NO - Explode !

05.03.07
17:13

Кажете колко струва BSN NO - Explode ?

05.03.07
17:35

[quote author=“L1uBo_L3JaNKaTa”]Кажете колко струва BSN NO - Explode ?

Еми не се продава в бг,намира се само от обяви по форумите.Аз примерно съм продал над 5бройки на цена 90лв.

06.03.07
15:24

NO-XPLODE BSN можеш да го намериш на www.maxefect.com за 95лв и безплатна доставка.идва за 2 седмици.аз го пия в момента и смятам че си заслужава парите.също така мисля че този сайт е един от най-добрите.

08.03.07
17:55

може да се намери и тук
www.usa-supplements.hit.bg

09.03.07
13:54

Animal Pump е сравнително нов продукт,но постепенно ще застигне и надмине No-Xplode :wink:

09.03.07
14:10

[quote author=“4oKuTo”]Animal Pump е сравнително нов продукт,но постепенно ще застигне и надмине No-Xplode :wink:

Не е толкова нов, няма да го задмине.

IN

09.03.07
14:13

Само никъде не мога да разбера колко креатин точно има в шибания Xplode…от него ми идваше много сила но нз дали е било от креатина вобще...

09.03.07
14:38

[quote author=“emzo”][quote author=“4oKuTo”]Animal Pump е сравнително нов продукт,но постепенно ще застигне и надмине No-Xplode :wink:

Не е толкова нов, няма да го задмине.

Ами нз,но на американците им излиза доста по-евтин,а като качество е горе-долу равен на Xplode…И за двата има супер отзиви :roll:

09.03.07
18:44

Различно хора различни интереси, на мен ми се струва, че No - Xplode-a е малко прехвален :)

09.03.07
18:56

Аз сега започвам с NO - EXPLODE , надявам се на ефект.

IN

09.03.07
19:06

[quote author=”Красимир!”]Различно хора различни интереси, на мен ми се струва, че No - Xplode-a е малко прехвален :)

Хмм всъщност и аз така си мислех докато не го опитах :wink:

BU

09.03.07
19:23

извинявам се за оффтопика :
какво мислите за Nitrix (BSN) ? някой опитвал ли го е ?

10.03.07
12:04

[quote author=“BuKTop”]извинявам се за оффтопика :
какво мислите за Nitrix (BSN) ? някой опитвал ли го е ?

Аз направих 11 седмици с nitrix, no explode i cellmass, като преди това пих първо само no explode после добавих и cellmass, направих и 1 месец пауза и направих въприосните 11 седмици. Продуктите с сигурност действат но при тези цени cellmass i no explode са достатъчни като комбинация, нитрикса е малко спорен. Мисля да пия само нитрикс 2-3 месеца за да видя ефекта само от него, кофти е че се пие 1 час преди ядене и 2 часа след, което доста усложнява диетата.

10.03.07
12:15

Ами няма как, за да има ефект ААКГто иска празен стомах  :lol:
Наистина усложнява малко диетата, но свикнеш ли не е проблем.

10.03.07
12:23

Така е но ако искаш да ядеш по 5 пъти на ден заедно с паузите около нитрикса и ако работиш като мен и става доста неудобно, не невъзможно разбира се но си е зор :)

10.03.07
15:53

Аз ползвах малко време Animal Pump ама нямаше особен ефект  :?
Но пробваи го при теб може да има ефект :wink:

10.03.07
15:57

[quote author=“GainFast4100”]Аз ползвах малко време Animal Pump ама нямаше особен ефект  :?

Какъв ефект очакваше ?

10.03.07
15:57

[quote author=“GainFast4100”]Аз ползвах малко време Animal Pump ама нямаше особен ефект  :?

Какво значи малко време :roll: Ефектът може и да не дойде веднага...Трябва търпение...

Edit:А и да...emzo попита вече:Ти какъв ефект чакаш :roll:

10.03.07
16:06

Еми пих го някъде към 20 дни и исках да кача мускулна маса но може би трябваше да го пия повече обаче цената му е доста голяма  :cry:

10.03.07
16:09

[quote author=“GainFast4100”]Еми пих го някъде към 20 дни и исках да кача мускулна маса но може би трябваше да го пия повече обаче цената му е доста голяма  :cry:

Извинявай ама този продукт няма да ти качи мускулната маса. Яденето(храната), възстановяването вършаст тези чудеса.

Препарата ти дава емергия, фокус, сила и перфектно напомпване.
Заедно с мен го пиха още 3ма приятели и бяха очаровани.

п.с. усеща се още на 1та тренировка :wink:

10.03.07
16:12

[quote author=“emzo”]п.с. усеща се още на 1та тренировка :wink:

Дано...Защото скоро ще пътува към нас :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1