Комбинации Протейн или Креатин !?!?

09.03.07
19:54

Здравейте, искам да ви попитам кое е по добре за Качване на мусколна маса Creatin-а +Glutamin или Протеин + др съставки ... Значи да ви помогна малко 180 съм и тежа 75-76 килограма хода ня фитнес 5 пъти в седмицата(и правя по една мускулна група) ...Последно пих Creatin на PowerFooD ама си мисля че мн ми се опъна кожата над мишниците и ме е страх да не се получат Стрии .......... предложете нещо Брагодаря ви предварителноо :))))

09.03.07
21:01

Можеш спокойно да си пиеш креатина, комбинирайки го с протеин, глутамин, ако щеш аминокиселини, ВСАА и повечето неща за перорален прием.

09.03.07
22:10

Какво ще рече “перорален прием” ???

[quote author=“_Whisper_”]Какво ще рече “перорален прием” ???

Гълташ през устата.

09.03.07
22:44

Мерси за обеснението ,а мога ли да попитам каде в София мога да си набавя по евтино хранителните добавки !?! сямтам да си взимам ПРОТЕИН +ДЕКСТРОЗА+АМИНОКИСИЛИНИ какво ще кажете ..............

[quote author=“_Whisper_”]Мерси за обеснението ,а мога ли да попитам каде в София мога да си набавя по евтино хранителните добавки !?! сямтам да си взимам ПРОТЕИН +ДЕКСТРОЗА+АМИНОКИСИЛИНИ какво ще кажете ..............

Не е зле. То протеин и аминокиселини са горе долу едно и също така че аминокиселините да са BCAA.
Евтино по магазините няма. Само от нета. Има си тема за магазините в София, разгледай и се ориентирай.

09.03.07
23:01

Мерси много ще я разгледам незабавно.Какво ще кажете за нощния фитнес ,защото от няколко дена все кам 23:30 ходя на зала ,защото няма мн хоро и е спокоино ,та въпросът ми е дали има някво най-добро време за фитнес или зависи от хората .......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1