става ли за закуска

JA

09.03.07
16:35

да ям сандвич сас 100грама пуешко филе и 50 грама кашкавал(сас пълнозърнест хляб) или кисело мляко 1 и тва е?

09.03.07
17:43

Дай малко повече инфо за теб бе човек.. Зак’во тренираш, за маса ли, ще чистиш ли ... И сандвичите не са от най - добрите закуски макар и с пуешко :)

КВ

09.03.07
17:46

[quote author=“jackass”]да ям сандвич сас 100грама пуешко филе и 50 грама кашкавал(сас пълнозърнест хляб) или кисело мляко 1 и тва е?

ми според ме става

09.03.07
20:46

Става, защо да не става, и при НВД става.1 филия пълнозърнест хляб нищо не е.

Добре е сандвича. Ама ако е само млякото без нищо ще си гладен после яко ми се струва.

09.03.07
22:58

За какво е добре един сандвич?! За качване на маса есин сандвич от един пълнозърнест хляб - ДА! ...да не говоря за едното кисело мляко... На закуска спокойно може да изяде по-голямо количество храна!

[quote author=“jackass”]да ям сандвич сас 100грама пуешко филе и 50 грама кашкавал(сас пълнозърнест хляб) или кисело мляко 1 и тва е?

А защо не да ядеш сандвича като пробутваш с млякото :)

JA

11.03.07
01:12

става дума че сутрин кам 6 и 30 хич не ми се яде за тва толко малко

11.03.07
12:05

Перкефектен е сандвича. Аз редувам такива работи с овес сутрин...  :)

11.03.07
12:48

Само един снадвич е смешна работа, ама дет се вика има сандвич и сандвич. Най-добрия ми приятел (тежи 135 кила) си взима един бял хляб, издълбава средата му и го пълни догоре със салами, сирена, домати, кашкавал и това за него е сандвич.  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1