10.03.07
11:23
Значи, искам да питам какво мислите за тeзи продукти:
Whey Protein-на NOW
и креатина на NOW
Мисля да си ги взимам, защото излизат кам 70 лева 900 г протеин и 250 г креатин. КАЖЕТЕ ДА СИ ГИ ЗИМАМ ЛИ ИЛИ ДА СЕ ОРЯНТИРАМ КАМ ДРУГИ ПРОДУКТИ?
ПОЗДРАВИ
Малко корекции направих в писането ти.
manson
10.03.07
11:26
Смени протеина да не е на NOW. Всичките им останали продукти са безупречни.
menson я си кажи товоето мнение кои протеин 4е аз мислех да си земам champion nutrition и мислих да го комбинирам с креатина на ON ама ре6их да попитам за продуктите NOW 6тото ми излиза6е по евтино.Ако може кажете ми някои кобинация за маса до 90 лева да не пускам нова тема
10.03.07
12:43
Championa е екстра. Взимай него.
послу6ах опитните двамата опитни култористи :D и си пору4ах
Whey Stack Strawberry 2.2 lb. ::::::производител:::::: CHAMPION NUTRITION
Creatine Powder 300 grams ::::::производител:::::: OPTIMUM NUTRITION
какво 6те кажете добре ли е
10.03.07
16:24
Да. Със здраве да си ги пиеш :wink:
10.03.07
20:19
Със здраве и от мен :) Аз съм си поръчал казеим и суроватка на Оптимум ( Голда ), ама сега в момента пия на EAS 100% Whey Protein и съм мнОГО доволен :)
мерси.Аз мислех да си зема такув ама не бях сиг и си зех CN.Мисля след като глутна този да пробвам на ЕAS 6том казва6 4е е добур 6те го пробвам .Ако добавя таурин 6те се подбри ли ефекта.таурина мисла да си зема на NOW
ПОЗДРАВИ
Протеинът на EAS е по-скъп в САЩ,отколкото този на ON :wink: Качеството му е гарантирано :wink:
10.03.07
21:17
[quote author=“radko89”]мерси.Аз мислех да си зема такув ама не бях сиг и си зех CN.Мисля след като глутна този да пробвам на ЕAS 6том казва6 4е е добур 6те го пробвам .Ако добавя таурин 6те се подбри ли ефекта.таурина мисла да си зема на NOW
ПОЗДРАВИ
Винаги може да вкараш един таурин. Аз сега взимам на НАУ и съм доволен доста.
еми такаи 6те направя.Искам да питам просто от лубопитство някои ако е ползвал Phosphagen на EAS и дали е добур
12.03.07
10:09
Не съм пробвал :) Но продуктите на EAS са добри, няма да имаш проблеми :)
Няма разлика от креатините на другите големи фирми :wink:
мом4ета я ми кажете като сампил кретин преди месец сега да зареждам ли или да пия по 10 грама на ден 6тото аз го пиех преди 5 дена по 20 г и 30 по 5 г има6е и по 10 няколко пути
Сега пий 5 грама в нетренировъчен ден и 10 в тренировъчен...Зареждане не ти трябва :wink: