отколонения на сърдечно-съдовата с-ма при занимания с ББ

10.03.07
08:13

Здр на всички, преди няколко дни бяхме с един приятел на военна комисия и като ни равеха ЕКГ доктора само ми вика:  :shock: аве момче кво ти става бе ти какво правиш.... на приятелят ми подобна ситуация (той също е запален в спорта). Преди година един съученик също имаше някакви проблеми, срескачало или нщ такова, накрая и на трима ни казаха “здрави сте като какък” Може да са просто съвпадения, но някой има ли инфо по темата?

10.03.07
13:02

На военна комисия не правят стойностни прегледи не правят. Претупват работата и те пишат здрав, щото не им се занимава. Да не говорим на каква апаратура правят ЕКГ-тата. Супер амортизирана и дава много смущения. Махни ги тея по военните комисии и иди на доктор, ако много се притесняваш.

10.03.07
13:14

абе и аз го забелязах, мн претупват. Ама аз абсолютно никакви оплаквания нямам или поне не съм забелязал, нещо обезпокояващо,, та засега нищо няма да правя, просто реших да проверя да не би да е от трен-а, понеже нз и аз защо ми дойде на ум... :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1