Предложения за диета

ML

10.03.07
00:06

Абе хора начи ходя на училище имам нужда от много мусколна маса може ли някой да ми направи нещо като програма кво да ям от сутрин до вече следователно от закуска до вечеря ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 15:30.

AS

10.03.07
08:57

” Абе хора начи ходя на училище имам нужда от много мусколна маса ” За какво ходиш на училище като не можеш да пишеш правилно  :roll: .Никой няма да ти направи нищо ,земи прочети малко в сайта...такива теми има поне 1000.

10.03.07
09:09

Xaaxaxa много ясно че никой не може да ти направи така просто режим на хранене... тва е доста сложна процедура... по-добре иди при специалист кажи към какво се стремиш, покажи му тренировъчната програма и тои ще опита да ти направи режим на хранене

10.03.07
14:20

Както ти казаха никой няма да ти направи режим...така че чети сайта и форума,измисли си,постни го тука пък ще го видим и ще дадем мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1