10.03.07
17:51
Препоръчайте ми марка и за двете добавки . Имайте предвид ,че съм новак (тренирам от 1 месец).
Ако може да ми препоръчате от по-евтините ( знам ,че за да е хубав трябва да е скъп , но ..) ,
защото нямам много пари в момента . И да ми кажете колко време трябва да ги пия ?
10.03.07
19:00
От сега не ти трябват добавки. Само си даваш и малкото пари.
И все пак - фирми много. Оптимум не са много скъпи. Евтино може да вземеш на JC. Българска работа и никаква работа не върши май ама като питаш за евтино...
10.03.07
19:07
[quote author=“Jorku”]От сега не ти трябват добавки. Само си даваш и малкото пари.
И все пак - фирми много. Оптимум не са много скъпи. Евтино може да вземеш на JC. Българска работа и никаква работа не върши май ама като питаш за евтино...
JORKU - за ABB какво ще кажеш как са според тебе :?: :(
10.03.07
19:08
[quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”][quote author=“Jorku”]От сега не ти трябват добавки. Само си даваш и малкото пари.
Не съм чувал нищо лошо за тях. Не са известни в България. Даже не знам дали ги внасят. Може да ги пробваш спокойно.
10.03.07
19:15
[quote author=“Jorku”][quote author=”КУМЧО ВЪЛЧО”][quote author=“Jorku”]От сега не ти трябват добавки. Само си даваш и малкото пари.
Не съм чувал нищо лошо за тях. Не са известни в България. Даже не знам дали ги внасят. Може да ги пробваш спокойно.
JORKU- ей тука ги има :(
www.power-beauty.com
10.03.07
19:24
Ми взимай. Не знаех, че в p&b ги продават.
10.03.07
19:30
[quote author=“Jorku”]Ми взимай. Не знаех, че в p&b ги продават.
ти от коя фирма си най доволен :?: :(
10.03.07
19:33
Не съм взимал много неща до сега. В момента съм на ON и NOW, но е прекалено рано за оценка(скоро ги почнах). След около месец мога да кажа по нещо и за двете но не и сега.
10.03.07
19:44
[quote author=“Lumpish”]Препоръчайте ми марка и за двете добавки . Имайте предвид ,че съм новак (тренирам от 1 месец).
Ако може да ми препоръчате от по-евтините ( знам ,че за да е хубав трябва да е скъп , но ..) ,
защото нямам много пари в момента . И да ми кажете колко време трябва да ги пия ?
Абе к’ви добавки бе човек, за 1 месед да си тренирал 3-4 пъти мускулна група и добавка имаш, я напрай стаж 6-8 месеца па тогава...
Иначе по темата - Optimum Creatine, Glutamine Powder :!:
11.03.07
13:23
НЕ съм се изразил правилно ...
Казах ,че ходя от 1 месец , а имах предвид ,че до сега съм ходил около 30-35 пъти .. Извинявам се грешката е моя ..
Но все пак дори пак да е малко искам да ми кажете фирма и за двата продукта ( на разположение иам 100-120 лева !)
И ако може да ми кажете какви разфасовки да ви взема за да мога да ги пия и 2-те заедно , и за колко време ще ми стигнат !?
www.nutritiontarget.com -търси EAS Phosphagen 500 grams и EAS L-Glutamine 14oz. 400 grams!Доказано качество креатин
и глутамин на голяма фирма,цената е най-добрата в БГ...Ако си се надъхал да взимаш,без колебание грабвай тези :wink:
Edit:Излизат 85 лева някъде с доставката :wink:
11.03.07
17:34
Много ти благодаря ! :D :D :D
12.03.07
09:55
Lumpish за тези пари можеш да си вземеш 600 гр. креатин и 300 гр. глутамин на Optimum :!:
Специално в креатина и глутамина на големите фирми няма почти никаква разлика...Optimum са добри,но EAS също...Принципът е да вземеш по-евтиното :wink:
Отзиви за Bio Tech, защото мисля си взимам креатин на тях?Между другото тия каква фирма са?