10.03.07
16:53
Здравейте! Искам да попитам с какви упражнения се чистят мазнини в областа на гърдите. Корема го смъквам , но гърдите не успявам
:( .
всяко упражнения за гърди изгаря мазнини ако взимаш суплементи от вида на L-Carnitine.Има уформящи и за покачване на мускулна маса упражнения, прави първо за покачване базовите упражнения и после уформи каченото.
10.03.07
19:03
[quote author=“kris4AN”]кардио + диета така се чистят подкожните мазнини :)
и аз така си мисля :(
[quote author=“ivopz”]всяко упражнения за гърди изгаря мазнини ако взимаш суплементи от вида на L-Carnitine.Има уформящи и за покачване на мускулна маса упражнения, прави първо за покачване базовите упражнения и после уформи каченото.
и как ще чисти без диета ? с магическото хапче L-carnitine ?? 8)
10.03.07
19:42
Също така и прави упражнения, които са за орелефяване на гърдите, а не за маса ;)
11.03.07
15:07
Добре , но може ли да ми кажете примерни упражнения за орелефяване а не за маса?
Е, то такова деление на упражненията няма. Прави 12-16 повторения с подходяща тежест за релефа + кардио евентуално, казвам евентуално, защото нищо не казваш за това ти самия колко тежиш, как си с мазнините...
11.03.07
16:28
Еми на 17г. съм и тежа 79кг. Имам излишни запаси,които искам да махна. И точно това е проблема, че запасите ми са основно по корема и гърдите. Без кардио няма да мине :)