Мнения за Super Mass?

10.03.07
18:22

мисля да качва и се чудя дали е отдачен вариант.
и каква е разликата от Супер Мас и Супер Мас 2100?

10.03.07
20:34

никои ли не го е ползвал?

10.03.07
20:43

Аз и сега и сега си пия супермасс 2100 но не за да покача мускулна маса (защото съм 105 кила), а коато заместител на 2 ядения през деня - приемам 2 по 50 грама. От него нищо не съм качил - така че като гейнер НЕ го бива, както казах само си замествам хапването с него и е евтин.

10.03.07
20:48

с пет ядения на ден дали няма да го бива? :lol:

какво може да препоръчаш като гейнер по “тънко”?

10.03.07
21:00

Ами виж сега, то по-евтино от Супермасс на Биогейм няма да намериш на пазара 3 кила е около 35лв. май. Моите ядения са 4 с твърда храна + 2 от гейнер-а (като заместител). Това е когато не тренирам, а когато тренирам имам пак 4 хранения + 2 приема на суроватъчен протеин + 1 прием на гейнер.

10.03.07
21:28

[quote author=“fiddy”]мисля да качва и се чудя дали е отдачен вариант.

Уау, нова българска дума. Разлика между двата няма - еднакви боклуци са.
Монстара, успя да ме развеселиш. Като гейнер не ставал, ама го бива за заместител на хранене. И то 50 грама дето вътре 40 е захар. Смех, смех...

10.03.07
21:31

[quote author=“butthead”][quote author=“fiddy”]мисля да качва и се чудя дали е отдачен вариант.

Уау, нова българска дума. Разлика между двата няма - еднакви боклуци са.
Монстара, успя да ме развеселиш. Като гейнер не ставал, ама го бива за заместител на хранене. И то 50 грама дето вътре 40 е захар. Смех, смех...

не ми помагаш особенно ;)

10.03.07
22:22

butthead—> не всеки е милионер като теб за да даде повече пари за гейнер!

11.03.07
02:25

Ми пич аз ще отида до магазина, ще си купя малко декстроза, ще я смеся с пшеничен зародиш примерно и ще направя по-качествен гейнер от тоя биогеймски боклук. По-добре така направи, ще ти излезе доста по-евтино щом толкова си закъсал с финансите. А аз ще отделя от милионите си 20-30 лева отгоре за нещо, което поне знам, че е качествено.

11.03.07
03:13

[quote author=“butthead”]Ми пич аз ще отида до магазина, ще си купя малко декстроза, ще я смеся с пшеничен зародиш примерно и ще направя по-качествен гейнер от тоя биогеймски боклук. По-добре така направи, ще ти излезе доста по-евтино щом толкова си закъсал с финансите. А аз ще отделя от милионите си 20-30 лева отгоре за нещо, което поне знам, че е качествено.

малко повече инфто за декстрозата и тая химия пробвал ли си я? доста съм зле финансово наистина...

DI

29.03.07
19:43

Аз съм пробвал “Супер Мас” ефект- нищо и полувина. По-добре за тези пари си вземи 5кг ориз, 5кг картофи, 2кг яйца и 7-8 пилета, ще качиш много повече от този боклук!

Мнението беше редактирано от diavolo_vam на 29.03.07 19:46.

31.03.07
11:28

Хахаха аааа ти ме разби :D - значи тоя супер мас струва около 40 лева?! лелееееее...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1