Чисто Биологично обяснения на действието на хранителната сма

PS

11.03.07
11:04

Значи ако може някой да ми обясни цялото действие....имам предвит...
След приемането на храната...как се разгражда до глюкоза...ако е в повече какво се отделяше за да се образуват мазнини...гликоген...глюкагон..инсулин...и т.н...кое как беше много ще съм благодарен...защото аз горе долу знам системата но бъркам имената  :?

11.03.07
13:36

За това трябва някой да ти препише цял учебник тука.

FI

11.03.07
15:59

[quote author=“psixar”]Значи ако може някой да ми обясни цялото действие....имам предвит...
След приемането на храната...как се разгражда до глюкоза...ако е в повече какво се отделяше за да се образуват мазнини...гликоген...глюкагон..инсулин...и т.н...кое как беше много ще съм благодарен...защото аз горе долу знам системата но бъркам имената  :?

Струва ми се, че имаш доста високи изисквания към посетителите на този форум. :lol:

PS

11.03.07
16:08

Амии  :lol:
Не е до изискванията...виждам съм такива мнения...и то много пъти...а ми е интересно точно как беше...  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1