Помогнете ми моля....

11.03.07
18:04

Значи преди 6-7 месеца спрях да дигам а иначе тогава дигах 1 година без прекъсване наскоро пак започнах да се занимавам с фитнес.Имам един може би банален проблем искам да кача маса ям като луд но не качвам може би имам бърз метаболизъм.
Много се двуомя помогнете ми питах един от наи-здравите в нашия фитнес 51-52 ръка перфектно тяло мн. голям мутант питах го какви протейни да вземам ония ми каза некви Pro Gold 90 питах трениора на фитнесса той пък ми каза Super Mass моля ви помогнете ми зна4и про голда струва 22,50 лв килото а супермасса 17лв килото.
Висок съм 180см и тежа 69кила имам стегнато тяло оформени гърди ама искам да кача маса и нз. моля ви помогнете ми че пред другите във фитнесса съм наи хърбав апък имам сила воля и като си поставя нещо за цел го постигам.Ако може некой да ми помогне ще му бъда благодарен.

11.03.07
18:08

Първо едното е протеин,другото е гайнер.Като гледам тоя най-здравия кво ти е пропоръчал...Прочети темата за про голд и тогава виж дали ще му се довериш.2ро какво значи ям като луд?

11.03.07
18:26

Ще го попиташ ли ония “големия” от про голда ли е станал такъв? :lol:
Орентирай се към някой американски протеин.С колко пари разполагаш зада ти кажем с точност кой.

11.03.07
18:35

Горе долу се ориентирах ами значи хапвам си месо много ям пражоли кюфтета.И на 17 години съм и бих давал до 45лв на месец за протейни.А за тоз здравия Камен мм той е пробвал всичко възможно и е мноо здрав ма в момента ся е на некакви билки нз. що може да се е бъгнал нещо иначе има брутална физика и освен с фитнес,кара колело,играе тенис на корт мн. луд аз искам да стана кат него хахха идол ми е иначе от 15 годишен започнал; с фитнесс ся е на 35 :shock:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1