Гейнърите на POWERFOOD и JC

03.03.07
00:24

Тъй като не съм фен на гейнърите,не съм изцяло наясно и за това искам да ви споделя:
Казаха ми ,че гейнърът на POWERFOOD бил нещо ново на пазара,което дори започнали да купуват повече от МегаМас- на юнивърсъл.Собственик на магазин ми сподели ,че дори започнал да не купува мегамас ,понеже този българския действал безотказно и хората купуват него само.Мисълта ми е - да ! наистина е на по-висока цена в сравнение с останалите гейнъри (като на JC който е 32лв 3кг),powerfood е 48лв 2кг.
Смятате ли че бг отстъпват на вносните ,понеже се чудя дали да си купя на JC да пия за закуска (последно време не насмогвам да си приготвям за хапване,та поне един шейк да се сложи нещо в стомаха) или да си купя някой като например BioTech 36лв ама с по-добър състав.

03.03.07
02:59

JC, POWERFOOD, MEGAMASS - за мен тези са един дол дренки... има далеч по-добри гейнъри, на далеч по-добри марки

Залагай на по - качествените. С тях ще имаш резултат дори да не ги пиеш много време, а с боклуците само си тормозиш организма.

03.03.07
17:37

Немога да разбера за какво на всичко българско викате боклук, Пил съм 3-4 вида глутамин само 1 български на Powerfood и мога да ви кажа че от него съм наи-доволен и за натам бих си зимал само на тях , на всеки деиства различно на мен може да не подеиства на друг да подеиства и тнт немога да разбера закво боклуци ?!...

03.03.07
20:17

мисля че хората вече са предубедени за бг добавките.Който и да чуе за бг ги плуе и отрича,толкова много че започвам да се замислям дали имат основание и най вече доказатвлства.Другара дето тренирам с него пие само на power food е доволен,даже не дава да продумам че usa са най добрите.Така че вече нз кво да мисля за тия добавки

SI

04.03.07
10:15

И аз сам мн доволен от Power Food , в залата дет ходя продават само на Power Food и Universal продукти.. Според мен Power Food няма нищо общо с останалите БГ продукти...

04.03.07
11:37

[quote author=“Sido_vd”]И аз сам мн доволен от Power Food , в залата дет ходя продават само на Power Food и Universal продукти.. Според мен Power Food няма нищо общо с останалите БГ продукти...

И аз съм на това мнение :wink:

11.03.07
19:20

[quote author=“Sido_vd”]И аз сам мн доволен от Power Food , в залата дет ходя продават само на Power Food и Universal продукти.. Според мен Power Food няма нищо общо с останалите БГ продукти...

Прав си :o

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1