03.03.07
14:23
Вече се чудя каква извара да купувам. Според вас коя е наи-добра:имам предвид да е наистина обезмаслена.Аз си купувам на Дядо Либен-пише че е обезмаслена ама на мен ми изглежда мазничка!
03.03.07
14:32
Аз не мога да разбере кво толкова ви притеснява дори и да не е обезмаслена.... Но има една извара на “Мероне”, коята наистина според мен е обезмаслена.
Аз лично купувам от Пикадили, незнам дали е обезмаслена, но е вкусна..
03.03.07
17:53
След като е вкусна най-вероятно не е :lol: .
въпросът ми е дали наистина е обезмаслена и е 59 ккал на 100гр. Как мислите.Иначе тая на Маджаров изглежда обезмаслена-пише че е 85 ккал и че е от суроватъчен белтък!
Даваите мнения и за други марки!
Единствената извара която продават в супермаркета до блока е на “Дея”.
Интересното е че на опаковката пише:
Белтъчини 4%
Мазнини 13-15%
Водно съдържание 70-80%
Възможно ли е да съдържа само 4% балтъчини ? Нали изварите по принцип съдържат много белтъчини
А има ли мнения за изварата на Мероне.На нея пише че е обезмаслена,ама нито пише съдържание нито калоричност.Дали става?
[quote author=“L07uUz”]Единствената извара която продават в супермаркета до блока е на “Дея”.
Белтъчини 4%
Мазнини 13-15%
Водно съдържание 70-80%
Възможно ли е да съдържа само 4% балтъчини ? Нали изварите по принцип съдържат много белтъчини
никои ли няма мнение по въпроса ?
12.03.07
00:56
[quote author=“L07uUz”][quote author=“L07uUz”]Единствената извара която продават в супермаркета до блока е на “Дея”.
Белтъчини 4%
Мазнини 13-15%
Водно съдържание 70-80%
никои ли няма мнение по въпроса ?
Ами явно добавят много вода :wink:
12.03.07
11:13
р
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:55.