Прилошаване след кардио. Защо?

12.03.07
11:39

Здравейте, случи ми се в петък след 60 минутно ходене на пътеката, прималя ми чудя се как припаднах. Странното е, че ми се случва винаги / не чак в такава степен / след пътека  дори само да ходя в бърз темп.Иначе тренирам близо 2 години 1 аеробика и 1 фитнес по два пъти седмично. Освен че ми прималява имам чъвство че краката ми  продължаватсе движат и за секунди се вцепенявам и не мога да помръдна. Иначе по време на тренировката не чувствам умора и липса на сили проблема се явява като спра . Помагайте, че имам да свалям, а без кардио не става а и ми е приятно да спортувам.

AS

12.03.07
12:03

От храненето е.Какво ядеш ?

12.03.07
12:27

Ами преди тренировка нищо нали кардиото се прави на гладно аз поне така разбрах. А какво да консумирам дай съвет.

12.03.07
12:40

Кардиото след силова тренировка ли е ?
Да не би да приемаш никакви или много малко въглехидрати?

12.03.07
13:36

[quote author=“emzo”]Кардиото след силова тренировка ли е ?
Да не би да приемаш никакви или много малко въглехидрати?

или това или кръвното е паднало и затова

12.03.07
13:50

и на мен ми се е случвало 1-2 пъти, защото ми падаше кръвната захар. Преди тренировка ядах банан и хопала след силова се качвам на степера, минат 5 мин и направо заспивам и ми прималява зверски. После разбрах че всичко е в правилното хранене. Купичка овес с прясно мляко и шепа орехи и мога 2 часа да прекарам във фитнеса :))

12.03.07
14:54

Аз затова питам дали кардиото е след силова тренировка, защото в този случай не е удачно да е на гладно цялата тренировка.

12.03.07
14:56

Благодаря за съветите. Ще пробвам в петък /тогава съм на фитнес/. А сапоред вас мед ще свърши ли работа? И колко  време преди кардиото да го приемам?

12.03.07
20:07

Това е много често срещано явление. Много момичета се чувстват доста зле от рязкото намаляване на въглехидратите и съпроводено с активно натоварване така се получава.
На мен ми се случваше много често от системно пренатоварване и то не само по време на тренировка.
Така, че прецени дали нещо с яденето не е както трябва, да не става голям диапазона време ,в което не ядеш или пък се преуморяваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1