Кажете някой протеин ?

09.03.07
23:59

Кажете някой ефтен протен и хубав пример като Super Mass Gain и т.н. :D

10.03.07
08:27

oфф: Super Mass Gain не е ли гейнер?

MO

10.03.07
10:02

super mass gain ползвем в момента и досега съм доволен  от резултатите-от кофа 3 кг съм изпил 1.5 килограма и съм качил 2 сантима в ръката.не знам дали това е доволно за всеки но на мен ми стига

10.03.07
15:59

Ами добър аз пих NOW Whey Protein и ми харесаха резултатите пробваи го ако искаш.Цената му е  46 лв  :wink:

10.03.07
20:23

Giant Mass 4100 :) Иначе за протеин -> EAS 100% Whey Protein съм много доволен :)

12.03.07
10:45

Ако говорим за протеина Super mass gain на Nutrim който е геинар-
тои за мен е пълна трагедия пих и нямаше никакъв ефект.

ИВ

12.03.07
10:55

[quote author=“ZdraviqGamen”]Ако говорим за протеина Super mass gain на Nutrim който е геинар-
тои за мен е пълна трагедия пих и нямаше никакъв ефект.

Само от гейнъра ли очакваш ефект ? Продължавай само на генър и не яж нищо ;).

12.03.07
15:23

[quote author=“motikata”]super mass gain ползвем в момента и досега съм доволен  от резултатите-от кофа 3 кг съм изпил 1.5 килограма и съм качил 2 сантима в ръката.не знам дали това е доволно за всеки но на мен ми стига

Колко лв. ти излиза 3 кг. ?

12.03.07
15:25

Друг хубав протеин да кажете на Nutrim ? Защото съм от Севлиево и има само един магазин за добавки?

12.03.07
16:42

Dancho вместо да ги взимаш тези боклуци на нутрим си вземи 2-3 кила декстроза ще ти свърши същата работа , а е 1-2лв / килото.... според мен няма смисъл от тези гейнъри особено Българските , аз го карам на декстроза и влиза добре. Успех  :idea:
Има и друг начин щом имате само 1 магазин в града - Е-магазините виж из форума са обсъждани доста е-магазини за хр. добавки , там разнообразието е голямо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1