Схема за сваляне на мазнини За триене

12.03.07
09:00

Сега се усетих за раздела мерси :)

FI

12.03.07
16:14

[quote author=“Batgogo”]Здравейте :)
В момента обмислям какво да правя и ще се радвам на вашето мнение.
Искам да мина на по раздвижен режим с цел горене на мазнини но не като главна цел. Ще ви обясня какво имам предвид. Тренирам с големи тежести и малко повторения но правя кардио всеки ден под формата на велоаргуметър 30мин рано сутрин. Също така мисля да си взема следните добавки: протеин на оптимум и накакви BCAA на оптимум които трябва да хранят и “пазят” мускула. Отделно да си взема Л-карнитин на оптимум и CLA които да спомагат за топенето на мазнините. Не съм наясно обаче дали карнитина и CLA се “разбират” и могат ли да се взимат заедно. Четох за CLA че спомага едновременно за горенето на мазнини и покачване на мускул и затова ми изглежда идеална добавка за замислената ми програма. Наясно съм че горене и трупане малко се изключват но не очаквам чудеса. Ще съм ви благодарен за мнения и препоръки ;)

Има тема за добавки, там ще ти обяснят повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1