Za gyrba

Темата е заключена.

12.03.07
19:09

Znachi pisha taka zashtoto nqma kredor!A v momenta na pc to sashto nqmam kirilica.
Znachi vaprosa mi e moje li ot nedostata4no dobre razvita muskulutura na gyrba sprqmo drugite muskulni grupi ot vreme na vreme da me boli?Zashtoto do skoro vreme ne obrashtah golqma vnimanie na treniraneto na garba smisal trenirah go s mn leki tejesti kolkoto da ne e bez hi4 a staj mi e ve4e godina i 9 meseca? Pitam poneje ponqkoga me boli garba sled iztoshitetelen den ve4erta ?

Йода: Преместена ти е темата! Не е за общите!

Като прочетеш правилата на форума ще видиш защо ти е заключена темата!
head_hunter

12.03.07
19:20

Не.Едвали е от това и все пак защо не го тренираш?

12.03.07
19:20

[quote author=“a8n”]Не.Едвали е от това и все пак защо не го тренираш?

E az we4e po4nah da go treniram kakto trqbva.Mojebi zashtoto treniram u nas i mn malko uprajneniq za gryb moga da pravq.

ZO

12.03.07
20:31

Почти не си тренирал гръб :shock: Лол,как така тренираш година и девет месеца и не тренираш гръб?Това е голяма мускулна група,много важна за цялостния изглед,който повечето билдъри искат да постигнат,според много хора най-важният мускул и въобще защо не си тренирал гръб както трябва?Възможно е след тренировка,която натоварва гърба ако той е слаб да те боли,но след изтощителен ден...нз,на мен ми се случва,но рядко.Личният ми съвет е започвай да тренираш здраво гърба,защото в един момент фигурата ти ще загуби всякаква симетрия.

12.03.07
20:41

[quote author=“zoben_pitbul”]Почти не си тренирал гръб :shock: Лол,как така тренираш година и девет месеца и не тренираш гръб?Това е голяма мускулна група,много важна за цялостния изглед,който повечето билдъри искат да постигнат,според много хора най-важният мускул и въобще защо не си тренирал гръб както трябва?Възможно е след тренировка,която натоварва гърба ако той е слаб да те боли,но след изтощителен ден...нз,на мен ми се случва,но рядко.Личният ми съвет е започвай да тренираш здраво гърба,защото в един момент фигурата ти ще загуби всякаква симетрия.

Mai ne si me razbral az sam go treniral no ne tolkova intenzivno i zdravo kato drugite grupi.A tova za garba izliza 4 e e normalno taka li?

12.03.07
21:26

Заеби ти да е нормално. По към кръста или по-високо те боли? Принципно може да е от изгърбване и неправилна стойка до слабото му трениране, изоставаща мускулна група или грешно изпълнение на упражнения (даже да не са за гръб).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1