12.03.07
17:38
Искам да ви питам този режим би ли имал ефект когато искам да свалям.На 16 години съм , 186 см 79 кг.
Значи закусвам 70гр овесени ядки+кисело мляко , а останалите ядения през дена ся ми 1кг месо(разделено на 5-6 порции)+салата?
12.03.07
17:43
[quote author=“icinkyyy”]Искам да ви питам този режим би ли имал ефект когато искам да свалям.На 16 години съм , 186 см 79 кг.
Значи закусвам 70гр овесени ядки+кисело мляко , а останалите ядения през дена ся ми 1кг месо(разделено на 5-6 порции)+салата?
Не ми харесва много ама хайде. :lol:
12.03.07
17:49
:P Супер смешен режим .
12.03.07
17:56
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“icinkyyy”]Искам да ви питам този режим би ли имал ефект когато искам да свалям.На 16 години съм , 186 см 79 кг.
Не ми харесва много ама хайде. :lol:
това става или не..:)иначе моля за други мнения :idea:
12.03.07
17:58
Ми пробвай и ша видиш бе. Ако са освиниш значи не става.
ще се освини на кукуво лято! Ами това е близо до нвд, но още няколко дребни корекции трябват, иначе общо взето е това! Виж диетите в сайта! Може и зареждане да вкараш!
[quote author=”Пуека”]:P Супер смешен режим .
Кое му е смешното??? Не е изчерпателен, но това е основата на всяко НВД, без млякото!
12.03.07
20:25
Една диета (по-точно хранителен режим) трябва да съдържа колкото е възможно по-разнообразни хранителни източници. И ще е по-здравословна и ще е по-лесна за спазване!
Иначе каво излиза? Ако беше така - набивай месо и салата щеше да е много лесно! :lol:
Не знам дали си правил преди това диета (мисля, че не си) и да ядеш всеки ден едно и също и още повече - всяко ядене едно и също, но с цялото ми уважение, мисля си, че няма да може да спазваш такава диета...
Отделно ще трябва да приемаш и допълнително витамини и минерали задължително.
Не говоря за резултата от една такава диета, а за възможността да се приложи на практика! :wink:
Точно..
[quote author=“icinkyyy”]На 16 години съм , 186 см 79 кг
Според мен ще направиш грешка с НВР.
13.03.07
11:59
[quote author=“nikolaBULL”]Една диета (по-точно хранителен режим) трябва да съдържа колкото е възможно по-разнообразни хранителни източници. И ще е по-здравословна и ще е по-лесна за спазване!
Иначе каво излиза? Ако беше така - набивай месо и салата щеше да е много лесно! :lol:
Не знам дали си правил преди това диета (мисля, че не си) и да ядеш всеки ден едно и също и още повече - всяко ядене едно и също, но с цялото ми уважение, мисля си, че няма да може да спазваш такава диета...
Не говоря за резултата от една такава диета, а за възможността да се приложи на практика! :wink:
Евала nikolaBULL . Много добре казано , дано icinkyyy да разбере какво искаш да му кажеш .
13.03.07
19:35
[quote author=”Пуека”][quote author=“nikolaBULL”]Една диета (по-точно хранителен режим) трябва да съдържа колкото е възможно по-разнообразни хранителни източници. И ще е по-здравословна и ще е по-лесна за спазване!
Евала nikolaBULL . Много добре казано , дано icinkyyy да разбере какво искаш да му кажеш .
да го беше казал ти като си толкова начетен малак заядливко...недей пиши такива постове че се излагаш дебил такъв
Спазвай добрия тон иначе аут!
РАМБО
14.03.07
11:28
[quote author=“icinkyyy”][quote author=”Пуека”][quote author=“nikolaBULL”]Една диета (по-точно хранителен режим) трябва да съдържа колкото е възможно по-разнообразни хранителни източници. И ще е по-здравословна и ще е по-лесна за спазване!
да го беше казал ти като си толкова начетен малак заядливко...недей пиши такива постове че се излагаш дебил такъв
Мерси много за комплиментите smexuran400000 :D
15.03.07
01:48
[quote author=“icinkyyy”]Искам да ви питам този режим би ли имал ефект когато искам да свалям.На 16 години съм , 186 см 79 кг.
Не ми харесва, поне така представен. Аз съм привърженик на разнообразието... отделно не си представил през какъв интервал от време смяташ да се храниш + конкретни часове на ядене. Малко и сметки ти трябват за себе си, калориен баланс, ала-бала... Улесни малко :).