По 100 Евро на месец, но за какво?????

12.03.07
19:57

Здравейте,смятам за отделям по 100 евро на месец за някакви протеини или точно там каквото трябва ,но незнам какво да избера,какво ще е най добре за мен.Ще кажете потърси във форума ,ще намериш!!!? Е вместо да го казвате напишете нещо по въпроса.Смятам да зема да спазвам и хранителен режим от форума и успоредно с това и фитнес.Изключително слаб сам,незнам какво може да ми помогне.А и като гледам не мога да кача и 100 грама маса,какво да направя,дайте някаф съвет моля!!!Предварително благодаря!!!

12.03.07
20:03

Така като гледам какво си писал, разбирам, че нямаш хранителен режим и не ходиш на фитнес. Според мен : 1) Отдели поне месец - два за добър режим на хранене ( разгледай секцията от форума има изписано с тонове ) и след това отдели пари за добавки. Абе тия 100 евро не са ли множко?! Май си от заможно семейство... ама и в такъв случай не се изхвърляй излишно да се набутваш. Пробвай първо с режима + редовен фитнес, след това може да си вземеш креатин + глутамин примерно. От мен толкова, чеее... ме чака вечерята ми :)

12.03.07
20:04

Със 100 евро на месец можеш да направиш чудеса  8)
Първите 2-3 месеца не си хаби парите за нищо по добре да ги спестиш няма смисал още отначалото с хр.добавки. Хранителен режим е задължително да спазваш иначе просто хабиш бъдещите ти хранителни добавки  :wink:  ...
Отначало можеш да кусаш по обикновенни работи ( след 2-3 месеца трен ест.. ) протеин,аминокиселини,креатин но щом разполагаш с толкова пари  можеш и по злобнички работи да си купуваш :twisted: ( след време )

12.03.07
21:03

Със 100 евро на месец, ще е грах ако ги дава за “стандартни” добавки като креатин. С едни 100 евро може да се правят цикли с екдистерон, азотни бустери и всякакви такива добавки, от които ефекта ще е вълшебен с добър хранителен режим и тренировки.

12.03.07
22:49

[quote author=“RiC0”] по 100 евро на месец за някакви протеини или точно там каквото трябва ,но незнам какво да избера,какво ще е най добре за мен

1.Никой няма да ти каже кое е най-добре за теб - ще трябва сам да си отговориш.
2. Преди да започнеш с покупките на добавки няма да е лошо първо малко да се “пообразоваш” - казвам го абсолютно добронамерено.
3. Поне в началото (първите месеци) не ти трябват абсолютно никакви добавки, а хр режим.
4. Ако си мислиш, че просто като дадеш по 100 евро няколко месеца, ще постигнеш нещо - жестоко се лъжеш.

[quote author=“Vesata”]Със 100 евро на месец можеш да направиш чудеса

А, може и нищо да не направиш и просто да си със сто евро назад.

12.03.07
23:25

LOL б*си ! тфа е трипъл постинг , нов рекорд  :lol:  .

Един въпрос , в чужбина ли си та казваш 100 евро ?

Щом си слаб първия ти проблем е храненето, но понеже не питаш за него няма да ти дрънкам за него.
Добре си се ориентирал към протеина. Трябва ти в големи количества за да качваш. Сто евро са си сто евро. Може да си вземеш протеин, че и витамини, че и нещо по така дето се вика. Вариантите са много обаче. Или конкретизирай по - точно или просто сам разучи какво ти е нужно на тебе.

13.03.07
14:30

Здравейте,благодаря на всички за дадените отговори до сега.Да в чужбина сам и смятам да се пребирам август и поради тази причина цената няма значение ,дори и да са ми последните пари :).Мисля че няма да имам достатчно време първо да спазвам хранителен режим после да почна да вземам протеини и т.н.Е ако с някои хранителен режим и фитнес могат да се качат 10 килограма за 3,4,5 месеца,тогава оставам настрана протеините.Пак и като гледах цените по тукашните магазини за 100 евро мога да си зема точно една кутия протеини и да речем някви витамини :(.Така че едва ли мога да направя чудеса с тия 100 евро :)Ако някои има още мнения по въпроса моля са напише нещо.

IN

13.03.07
15:05

Kъде си точно?В Германия?

14.03.07
17:40

Ако имаш толкова пари най добре си вземи SYTROPIN ще растеш като животно без да вземаш нищо друго :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1