12.02.07
01:05
Здравейте някъде из форума четох,че приема на трибестан+”подходяща” генетика,може да доведе до косопад :shock: човека беше казал,че информацията я има от лекар!Аз понеже съм предразположен към такъв-имам наченки сега се чудя дали да си купя или не?А си мислех,че след като стимулира производството на тестостерон,то по косвен път се стимулира и окосмяването.
Доколкото знам е точно обратното! Твърде високото ниво на тестостерон предизвиква косопад, това и аз го знам от лекар, при това не от един!
12.02.07
15:08
Доколкото знам е точно обратното! Твърде високото ниво на тестостерон предизвиква косопад, това и аз го знам от лекар, при това не от един!
И правилно го знаеш :wink:
22.02.07
22:14
за жалост е така така е и и като взимаш от “позволените симуланти”
Косопада се предизвиква от образуването на тестостерона в ДХТ. Това не означава, че имаш много тестостерон, а че голяма част от него се конвертира. Чистото мускулно-изграждащо свойство на тестостерона се дължи на свободните фракции. При всеки човек варира това. А окосмяването е вследствие на FSH, който е още една производна на тестостерона. С други думи - не е нужно да си космат и плешив, за да имаш достатъчно тестостерон.
13.03.07
01:45
Лъжа и измама! :)
25.06.09
07:08
Пич само да ти кажа че ако ти е гинетично заложено оттърване няма ... ще окапе. А е абсолутно възможно трибестана да ускорява процесът защото стимулира отделянето на тестостерон за който знаем че е една от основните причини за косопада ...
Така че не му мисли “shave it”