Позиране през почивките...

02.03.04
11:55

Много хора от моя фитнес позират (нацепват се) по време на почивките м/у сериите. Като ги питах защо го правят, казаха, че така се оформял мускула. На мен това ми звучи малко глупаво, да не кажа смешно, но може и да греша :roll: Вие какво мислите? Има ли нещо вярно в това?

02.03.04
12:04

Da tova e taka i izob6to ne e sme6no.Do kolkoto znam tova sa taka nare4enite izometri4ni upr.Kogato se stqgat muskulite vurhu tqh nqma natovarvane,no te sapod naprejenie i tova podtikwa wlaknata kum raztej :wink:

02.03.04
13:23

Доколкото знам, целта на позирането между сериите е да “събуди” колкото се може повече мускулни влакна, които да вземат участие в тренировката. Повече натоварени влакна=Повече маса.
Освен това  в период за релеф, това е добър начин да се изкарат някои детайли на мускулите.
А това, че оформят мускула, не е много вярно. Формата на всеки мускул е генетично предопределена и не се потдава на промяна.
По-здрави !!!

LE

02.03.04
16:21

Прочетете февруарският брои на Олимп,там Евгени Ангелов дава добър отговор в редакционната поща

А можеш ли да постнеш какъв отговор дава, че не всички имаме февруарския брой :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1