Имате ли интерес към тениски bb-team

Прескочи до:

14.08.06
14:22

[quote author=“vanisher”]има ли значение коя ще е куриерската фирма ?

За мен лично няма , важното е да е добра  :?

14.08.06
17:20

[quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“vanisher”]има ли значение коя ще е куриерската фирма ?

възможностите са доста. в момента избираме най-добрата

14.08.06
17:25

[quote author=“vanisher”][quote author=“Barcelona_FC”][quote author=“vanisher”]има ли значение коя ще е куриерската фирма ?

възможностите са доста. в момента избираме най-добрата

Ами трябва някой който се е занимавал с пратки да каже ...

14.08.06
17:42

Еконт,Спийди тези съм ползвал и съм доволен

18.08.06
16:10

[quote author=“koko2”]Еконт,Спийди тези съм ползвал и съм доволен

предлагам в InTime познавам куриер от фирмата и нея препоръчвам

18.08.06
23:07

Междудругото понеже поръчах с Еконт да ви кажа, че е скъпо. Другите поръчки са ми идвали за 3лв. доставка, докато еконта ми искаха 4.50. ;)

23.08.06
21:26

Кво стана с тея фланелки ?

23.08.06
21:28

Не бързай толкова действа се по въпроса
няма смисъл да спамите излишно като има движение по въпроса тук ще бъде упоменато

HE

28.08.06
17:35

Тениските вече са готови! Тази вечер или утре сутрин ще бъде пуснато приложение към сайта за он-лайн поръчки. Тази вечер vanisher ще пусне и снимките.

29.08.06
09:11

Казваите тези които сме от сф или можем да доидем в сф къде да ви намериме :)

едит: Поздравления за работата радвам се че съм в тоя форум ББ ТИЙМ РУЛЗЗЗ  8)

29.08.06
11:41

ще го организираме за София от мене директно да се взимат за да се спести от куриер. А за страната с куриер. До 1-2 часа трябва да работи приложението

29.08.06
12:18

Аз като съм от София мога ли да поръчам с куриер, щото утре заминавам май, но не съм сигурен кога ще се върна, а като гледам интереса за мене няма да има  :)

_M

29.08.06
12:23

[quote author=“vanisher”]ще го организираме за София от мене директно да се взимат за да се спести от куриер. А за страната с куриер. До 1-2 часа трябва да работи приложението

това е супер...направо да направим една среща на всички желаещи и да пийнем по една бира и да си вземем тениски да не се разкарваш по няколко пъти  :D

29.08.06
14:01

[quote author=“_MuSa6I_”][quote author=“vanisher”]ще го организираме за София от мене директно да се взимат за да се спести от куриер. А за страната с куриер. До 1-2 часа трябва да работи приложението

това е супер...направо да направим една среща на всички желаещи и да пийнем по една бира и да си вземем тениски да не се разкарваш по няколко пъти  :D

идеята ми е или от мен почти всеки ден във фитнеса в който тренирам или в центъра с Жоро (хед.хънтър) но ще се доуточним. след малко ще дам линк за приложението за поръчки.

HE

29.08.06
14:24

Ето и обещаните снимки.

Снимка на бродерията
http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/4.jpg

Снимка отпред
http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/3.jpg

Снимка отзад
http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/1.jpg

п.п. Това на снимките не съм аз  :D

DA

29.08.06
14:42

харесват ми

EM

29.08.06
14:44

ще кажете ли мерките на човека който се е снимал, както и размери и цена
иначе изглежда супер, едно голямо браво от мен за инициативата

29.08.06
16:38

Приложението е вече налице:

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=18829

ВН

25.02.07
15:32

Vanisher, какво става бе - има ли тениски? Казвай да си поръчам :) ...

25.02.07
15:40

Тениската е хубава, но ръкавчето нещо ме дразни... Нямаше ли да е по-добре ако е по-късо?

13.03.07
14:29

хубави са тениските харесват ми ама 6то са само бели.треа некви други цветове да напраите

ПИ

09.08.09
21:56

Ще има ли още тениски?
Съживих стара тема но... ако трябва и нова тема с анкета да видим дали ще има интерес :P

Мнението беше редактирано от Питбула на 09.08.09 21:58.

Идеята ми допада!

Някога бяха продадени такива тениски на вски изпратил пари на Vanisher, и бяха много сполучливи. Щмпата беше бродерия, което я правеше доста устойчива на пране. Даже ако не греша тогава имаше уговорка в даден момент да се пусне тема за да споделим дали сме доволни от техниските, като качество изработка издържливост и т.н. (може би голяма част от това което пиша е застъпено в настоящата тема). Тогава бяха само бели и се поръчваше размер събираха се пари (Стоянчо знае колко е трудно да се събират пари от форум). Сега мисля, времената вече са други, бях попадал на сайтове където направо можеш да си я поръчаш с готова щампа избрана от теб, различни модели, цветове и размери...мисля, че е удачен варианта Димитър Михайлов да предостави  логото на сайта в някакъв формат и който пожелае да си направи.
Сега си спомням, че head_hunter заедно с Vanisher движеха тази инициатива и никак ама никак не им беше лесно.

Ооо бродерия е в пъти по-добре от щампа ! и по красиво...

10.08.09
09:55

И без това мислех есента да си поръчам някаква тениска от портокал, която да използвам за фитнес, та идеята ми допада и аз със сигурност ще си поръчам една, ако тази инициатива се съживи. :)

10.08.09
12:13

Аз самият питах преди време, но наистина тежко му на този, който тръгне да събира парите и се ангажира с организацията!

10.08.09
12:35

И аз бих си поръчал ако организирате нещо.

ПИ

10.08.09
12:53

Ако трябва пуснете анкета :п

10.08.09
17:53

@p17bull - pроблема не е в анкетата. Аз съм пускал вече 4 анкети за анализ на протеини. Във всяка една гласуват хора, които са готови да дадат пари за анализа и чак сега, ЕДНА ГОДИНА по-късно едвам успяваме да съберем пари (и все още сме в процес на събиране). Аз ще ти кажа къде може да се поръчат тениски, направи ТИ организацията! ;)

ПИ

10.08.09
18:35

И аз знам спокойно! portokal.net, sedem.bg и още колко има ..
И въпроса е че няма да мога да се справя, просто нямам финансовата възможност на 14 години съм, нямам собствени доходи, иначе с удоволствие ;)

HE

10.08.09
21:47

Първия път бяха направени лимитирана бройка тениски - само за екипа модове + админи всичко мина ОК /идеята дойде на маса в Дивака  :lol: /.
Някои потребители бяха виждали от тениските за екипа и така дойде идеята да се направят и за потребителите и пуснахме анкети, инвестирахме средства и направихме известно количество и както каза Стоянчо ни останаха една прилична бройка  :lol: .
Та ако някой реши да се ангажира с поръчката на голяма бройка да си има едно на ум  ;-)
Трябва да погледна дали пазиме дискетата за бродерията /преди да почнете да се хилите - като се направи бродерията първия път ни направиха дискета за машината която изработва бродерията/ и ако сме я запазили ще я предоставиме с радост на този който се ангажира  ;-)
Аз вече не бих се хванал като знам тогава колко време и средства хвърлих  :-)
А и да доуточня за тези които не са виждали тниските - отпред и отзад имаше бродерия с еднакъв шрифт и големина, но отзад картинката беше ситопечат /трябва да видя дали не я пазя някъде и нея/.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.08.09 21:54.

Незнам засега ми се струва най удачен варианта Митко да предостави логото на сайта или надписа и който иска да си направи и да си поръча тениска през тези сайтове. Така, ще може да избере конкретен модел размер и цвят, пък и няма да се налага да нагърбваме някой който да си оскубе косите покраи организацията . Вие какво мислите
head_hunter аз също имах помня как Vanisher ми прати по пощата ....тоест ...Емил ми беше пратил, а той я беше платил на Ванишер, вътре имаше и един диск с едни снимки от едно състезание на което бяхме ходили с Yoda, пък аз пращах пари на Емо и ....абе схема голяма. Лошото е, че тениската някъде покрай местенетата из квартирите във Варна я попилях  :smirk:

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.08.09 21:57.

ПИ

10.08.09
21:58

Това е много добър вариант! Който иска тениска само си избира цвета и я поръчва, там да има с логото и щампата .. Някой от сайта трябва да се заеме обаче ..

HE

10.08.09
22:06

Да беше казал миналата година подарих последните две или три.  :-)
Тя твойта е била от първите - вторите като че станаха малко по-хубави от към кройка  :)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 10.08.09 22:08.

Може би е било така ти като основен производител, дистрибутор. разпространител и рекламен агент  :cheese: знаеш повече по въпроса. Помня, че се бяхме разбрали след няколко пранета да си пишем да видим как са цветове раздърпвания и т.н., ако се разровиш из панела дори може да намериш нещо по въпроса. Както и да е може да пуснем анкета да видим дали би имало интерес, и ако има това което предлагам ...ми се вижда що годе читав вариант.

ПИ

10.08.09
22:20

Кой ще се наеме с темата .. :Д аз бях тръгнал да правя но се отказах да не почнете да сипете по мои адрес че правя каквото искам :ДД

Доста сайтове са направили свои тениски и само ги поръчват, BGMafia, Impulse, PartyStars ...

Мнението беше редактирано от Питбула на 10.08.09 22:22.

HE

11.08.09
05:56

За ваще тениски не знам ама мойте вече толкова време не са мръднали  :-)
Аааа рекламното лице /тяло/ беше друго.

head_hunter каква беше крайната цена не си спомням, нещо за 15 лева и се върти из главата. Носил ли си я тази тениска, че не е мръднала. Аз моята я носих малко заради цвета, труно се переше особенно ако си студент  :lol:

HE

11.08.09
07:24

Крайната цена беше 16 лв. с включени транспортни разходи - поне така помня.
С тези тениски тренирам обикновенно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1