12.03.07
19:17
Възможно ли е? Ходя 3-4 пъти на тренировка с продължителност час и половина.. Та възможно ли е нормално покачване на мускулна маса... или е тегава работа даже не възможна?
12.03.07
20:05
Няма да стане друг пат :wink: разбира се че ще стане просто по бавно но за сметка на това ще имаш много качествена платна и рилефна мускулатура :wink:
освен ако не тренираш сумо :lol: :lol: :lol:
12.03.07
20:46
Ако не тренираш с тежести не е възможно! Само да се замислиш малко и ще го осъзнаеш и сам...
Всички екшън-герои, които участват във филмите и им се възхищаваме на телата тренират фитнес - от Жан Клод, през Сталоун та чак до Брус Ли, всички те тренират с тежести. Чел съм автобиографията и на Чък Норис - специално за филмите си започва да тренира с тежести за да си оформи тялото... Със бойни спортове само може да имаш тяло така наречения тип “жилка”...
Колкото може с Тае-бо да изградиш мускули,толкова и с карате!
12.03.07
21:10
Аааа да и аз имах предвид в това което написах че ще стане с тежести + БИ :wink:
12.03.07
21:28
Абе и аз съм супер тъп.... Ясно за БИ-то просто забравих да добавя, че масата искам да я качвам с ФИТНЕС... Сори, че пропуснах тфа важно нещо... Та мога ли да ги съчетая или не...
П.П Днеска съм много отплеснат деба
12.03.07
21:31
Разбира се че може и аз така правя :wink:
[quote author=“Stan4y”]Абе и аз съм супер тъп.... Ясно за БИ-то просто забравих да добавя, че масата искам да я качвам с ФИТНЕС... Сори, че пропуснах тфа важно нещо... Та мога ли да ги съчетая или не...
П.П Днеска съм много отплеснат деба
Може, сложи и мръвка, яйца и такива благинки в доволно количество и ще качваш.
13.03.07
00:03
Може да се комбинират, но внимавай да не претренираш!
13.03.07
13:03
Сега така както си го написал не се разбира колко пъти ходиш на БИ и колко на фитнес... :lol:
13.03.07
13:09
Почти невъзможно е да качиш...
Нищо няма да качиш :) Убеден съм от личен опит :)
13.03.07
13:40
[quote author=”Красимир!”]Почти невъзможно е да качиш...
Нищо няма да качиш :) Убеден съм от личен опит :)
ще качи ! сигурен съм с правилно хранене и треировки ще качи
Едва ли, но може да качиш сила, пък и ще имаш еластичност на мускулатурата , което е много важно.Брус Лий е бил 60 кила и е можел да задържи щанга 35 кила пред гърди с изпънати ръце за 20 секунди. Доста впечатляващо според мен
13.03.07
17:06
може и по бавно но ще качи ММ
13.03.07
18:50
3-4 пъти хода на БИ и 1 на фитнес... ще зачестя фитнеса с надежда за качване... Ам добавките ще помогнат ли? И също на каква програма да мина защото от 4-5 месеца карам с почти еднаква само гледам да сменям малко упражненията за стрес на мускулите... Само да уто4ня то преди месец и нещо ходех по 3 пъти на фитнес, но като почнах БИ спаднах както от към тялото така и от към ходенето във фитнеса :lol:
13.03.07
19:31
Ще качиш и аз ти говоря от личен опит но поне 2-3 пъти да има най малкото :wink:
От личен опит ти казвам пък аз, че със стабилно хранене ще качиш...И правилни тренировки...И увеличи ходенето на фитнес..Ще се възтановяваш не се притеснявай.Аз си хода 3 пъти на фитнес и 3пъти на тренировки месечно.С малко спане и следобед съвсем си на 6 :wink:
Ами ако имаш много подходящ ген. Лесно качваш маса и все чиста, може с бойни изкуства. Но много малко хора са така. Практически не може да стана. Да не говорим за дълги аеробни трен. 4 пъти на месец.
А ако се мъчиш да ги съчетаваш -фитнес и БИ може да претренираш много лошо.
13.03.07
22:24
[quote author=“tpd”]Ами ако имаш много подходящ ген. Лесно качваш маса и все чиста, може с бойни изкуства. Но много малко хора са така. Практически не може да стана. Да не говорим за дълги аеробни трен. 4 пъти на месец.
А ако се мъчиш да ги съчетаваш -фитнес и БИ може да претренираш много лошо.
Аз точно от претрениране се притеснявам... и затова реших да попитам... Защото както и да върта това са 6 дена активна спортна дейност...3 тежести и 3 яко блъскане... Бе май ще се допитам до тренер... па ще му мисля... Ако някои има какво да каже още ще съм му благодарен, мерси за вниманието