НВД?

09.03.07
09:40

09:00-80гр овесени ядки с прясно мляко+3 белтъка+банан
11:00-пилешко/риба-150гр+зеленчуци
13:00-салата+пилешко/конско(имам в големи количества за момента)-150-200гр
15:00-пилешка пържола-150гр
16:30-17:00-бадеми/фъстъци
после до 19:00,когато ми е тренировката+кардио нищо друго не ям(препоръчайте нещо да ям(може би корни?) преди тренировката,че ми идва малко тежко)
19:00-20:30 тренировка
21:00-риба+салата
23:00-извара с 2 белтъка и лягам кам 12:30
18г съм-1.87/86кг не съм с много висок % мазнини
и бтв в момента преминавам от ВВД към НВД за това ще вкарам още малко въглехидрат(кафяв ориз или варен картоф по някое време,докато свикна с нвд-то)
как ви се струва?:)

09.03.07
19:52

Ставаш с 2 часа по-рано и от тогава започваш закуската и си редиш храненята които си избрал,но спираш до 19 часа където трябва да ти е последното хранене.После си замо на вода.Според мене трябва да е така,но тренировката е много малка -  само 30 мин.Аз за толкова немога и да загрея :D.Трябва да ти е по-рано за да можеш да я съчетаеш с храненето

09.03.07
20:20

[quote author=“jotabg”]как ви се струва?:)

Като цяло е добре, но не си написал количества. Не са ли ти малко калориите и мазнините с това чисто месо? Може да добавиш още яйца (цели).

[quote author=“borislavp”]Ставаш с 2 часа по-рано и от тогава започваш закуската и си редиш храненята които си избрал,но спираш до 19 часа където трябва да ти е последното хранене.После си замо на вода.Според мене трябва да е така,но тренировката е много малка -  само 30 мин.Аз за толкова немога и да загрея :D.Трябва да ти е по-рано за да можеш да я съчетаеш с храненето

Не виждам причина да става два часа по - рано, това си е неговия дневен режим, не твоя. И няма никаква причина да не се яде след 19 часа. Тренировката му е час и половина.

09.03.07
21:34

Оу верно е час и половина :) несъм видел хубаво :),но пак според мене тряя да му е по рано тренировката и храненята до 19:00 нататък да е само на вода,но щом е избрал така , така да бъде :)Само тряя да си спазва режима и тренировката да е горе долу по 1 и също време.иначе аз несъм привърженик на диетите,но горе долу гледам да ям по начесто и храни леки за организма,като ориз,пилешко,риба,плодове и зеленчуци и така постигам добър метаболизъм който съчетавам с тренировка ,от което и добри резултати.А за него тряя и кардио преди или след тренировката,няма значение защото и преди и след тренировка резултатите са добри.Виждам че той е написал че прави кардио ,но не казва колко пъти му е в седмицата както и тренировката.Тряя да пие и доста вода ,никъде невидях плодове,което според мене е грешно,вместо да се тъпчеш с месо в 15 : 00 изяж 1 / 2 ябълки може и да ги заменяш с други плодове.Добави и още белтъци,остави си повече време за сън ,незнам как издържаш до 12:30 :D

09.03.07
22:38

ми плодове ям един банан сутрин не е нещо особено,ама пия и едни витамини доста добри:)ина4е тренирам 4 пъти в седмицата фитнес т.е вечерно кардио след фитнес и 2 пъти в нетренеровъчни дни си правя отделно кардио сутрин на гладно:)
а искам да попитам гледах едни аминота на Genesis i Universla и се чудя кои да взема-едните се на млечно-яйчна основа а другите на животинска(Universal Liver или Genesis 2100 amino)

AS

10.03.07
09:00

@borislavp Защо според теб трябва да е само на вода след това  :?:  :?:  :?:

10.03.07
09:29

Няма такова нещо, ако ще и в 22.00 да яде, ако яденето се състои изцяло от белтъчини и е в рамките на отрицателния калориен баланс няма да има проблеми  :!:

PS

10.03.07
10:45

Добре аз например става във 11…и си лягам най-рано в 2 часа...ако както казваш ти последното ми ядене е в 19…то от 11 до 19 са 8 часа...в тях трябва да изям всичките си калории а другите 7 часа да гладувам ?
:?
Както виждаш и ти нещо не се връзва....
Не е научно доказано че късното ядене натрупва мазнини стига да знаеш какво да ядеш...Аз например си вечерям към 12 със пилешки пържоли и зелена салата...и преди лягане си вземам нощния протеин  :wink:

10.03.07
15:31

е ако яде под калорийния баланс да,но ако смята да се тъпче по добре да е само на вода ,иначе No problem.А и тряя от закуската до вечерята да не минават повече от 12 часа.

13.03.07
22:31

[quote author=”Петко К”]...И няма никаква причина да не се яде след 19 часа...

Тия работи ги разпространява Недик. Като го видя в залата ще го питам какво точно има предвид, за да изясним веднъж завинаги тоя въпрос, че вече взе да ми писва да се делим на 2 лагера.

FI

14.03.07
17:30

[quote author=”Баш Майстора”][quote author=”Петко К”]...И няма никаква причина да не се яде след 19 часа...

Тия работи ги разпространява Недик. Като го видя в залата ще го питам какво точно има предвид, за да изясним веднъж завинаги тоя въпрос, че вече взе да ми писва да се делим на 2 лагера.

Всеки си има различни разбирания все пак...при един действа едно, при друг друго...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1