Дайте инфо моля ...

JO

24.11.04
19:40

Някои може ли да ми каже каде има фитнес зала в ж.к. Красна поляна ... от скоро живея тук и никаде не мога да открия  :cry:  :cry: във фитнес-гида също няма никакви адреси на фитнеси в тоя квартал... Единственият, който е близо е Славия ама той определено не ми е по джоба :( ... Моля хората от квартала и околносите да споделят каде ходят да блъскат!

25.11.04
10:36

Здрасти! Къде точно живееш? Има фитнес във техникума за двигатели с вътрешно горене. Преди се казваше Вилхелм Пик, сега май е Хенри Форд  :D (к’во да ги пра’иш- не могат едно училище да оставят на мира, ама т’ва е друга тема). Нзнам къде си в Красна Поляна, ама със сигурност техникума ти е по-близо от Славия. Има и още един, обаче трябва да проверя къде беше точно. Е, има и един нов (модерен), ама той съвсем няма да ти е по джоба (не че на мене ми е, де).
Успех с фитнеса и ако имаш въпроси - питай!

JO

27.11.04
03:37

Здравей! :) Мерси много за инфото ... само ако ще може да ми обясниш местоположенито на този техникум и какви са горе долу условията и какви пари им искат :).Аз съм в блок 244,намира се близо до бул. Никола Мушанов.От другата страна на булеварда има някакъв техникум до депото,дано да е този  :P :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1