13.03.07
22:20
Интересува ме най-бързия начин за отслабване и стягане. Става ли с тичане в парка, понеже живея до Южния парк точно, с лицеви опори, коремни преси и имам в нас дъмбели за бицепс примерно?
За отслабване с подходящ хранителен режим и кардио дейност (тичането е екстра), а относно стягането с наличните ти дъмбели може да правиш упражнения като: последователно сгъване за бицепс, разгъване зад глава за трицепс,кик бек (пак за трицепс) раменни преси, раменно разстваряне, повдигане на ръцете напред (рамо)флайс (гърди), избутване от лег (на 2 стола като застанеш става, пак за гърди), пулоувър (гърди), гребане с дъмбел (гръб), клек (макар, че ще са ти леки дъмбелите най-вероятно), напади с дъмбели, за прасец повдигане на едн крак (с дъмбел в ръка от страната на работещия крак, заставаш на стъпало и се повдигаш на пръсти, след което пускаш максимално надолу петата). Други упражнения, които можеш да правиш: коремни преси, лицеви опори и гръбни.
Проблемът е, че имам само един дъмбел. На другият му липсва една част и не мога да го ползвам :(
Какво мога да правя с един дъмбел? И мога лост да намеря. Но не и лежанка. Та с един дъмбел и един лост с тежести, които за начало ще ми вършат работа, какво да правя за стягане?
За отслабване ще тичам като луд в парка, ама добре ли е всеки ден или през ден да редувам тичането и упражненията?
за отслабването ще ти е нужна и диета.Просто ограничи хляба мазното и сладкото.
14.03.07
09:26
Прочети статиите в сайта.Защо чаката на готово някой да ви каже кво да правите.1 съвет от мене - почвай в фитнес залата.
14.03.07
19:51
отслабване=желание !