Всичко за L-Carnitine ! - updated 03.04.07 - СТАРА ТЕМА !!!

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.02.07
20:36

Искам да питам има ли значение възрастта

CS

12.02.07
21:20

Този карнитин на Готон.....

За подсладител е използван Е 951, който е източник на фенилаланин.

Още боклуци...

13.02.07
10:47

[quote author=“kozmo”]А с какво според теб трябва се подслади .Захар или да се оостави еи така без вкус.Няма подсладител естествен или изкуствен които да не критикуван замислял ли се  над това преди да изкаваш мнения.Или просто модерно е да се плюе по дадено вещество: и давай.Няма нито един документ ( а не списание ) да твърди че аспартама уврежда организмът.Това са хипотези на някой и при това недоказани.

Има разбира се - Stevia Rebaudiana ...

13.02.07
11:19

Малко повече инфо да ми цитираш? От официалният сайт на ФДА примерно? В щатите Стивия се използва без проблем като подсладител ;)

14.02.07
16:00

Как така ФДА я забранява а компаниите я продават именно като подсладител?

IC

14.02.07
20:58

Аз днес си взех Л-карнитин, но пия и Финлепсин 400ретар(припадах преди време) Има ли някаква опастност да има противопоказания или нещо подобно? А исках да питам също: Нямам време за фитнес и ще има ли ефект ако правя само упражнения в къщи? Преди 2 седмици почти не ям сладко и съм свалила 2 кг! Е? казвайте също какви упражнения трябва да правя и по колко?
Мерси!
ПС: момиче съм, 175см 75кг

17.02.07
16:40

емзо да те питам кой л-карнетин е най добър на капсули или течен и с какви аминокисилини да го комбинирам и как да го пия  :wink:

18.02.07
11:30

L - carnetin-a можеш да го комбинираш с BCAA за да спреш катаболичните действия в тялото т.е. да не губиш мускулна маса, а само мазнини... :wink:

18.02.07
12:04

[quote author=“Vesata”]L - carnetin-a можеш да го комбинираш с BCAA за да спреш катаболичните действия в тялото т.е. да не губиш мускулна маса, а само мазнини... :wink:

Дай повече инфо, как се комбинират, смисъл по какъв начин се пият BCAA

18.02.07
12:13

По принцип ВСАА е добре да се пият и в основен период, но когато си на диета за почти задължителни.
Може да ги пиеш сутрин, преди, по време и след тренировка.Само финанси да имаш.

Ако кардиото ти е сутрин на гладно, можеш да ги пиеш преди него.Те не вдигат инсулина (вдигат го но не по начина, по който въглехидратите и/или протеиновия шейк), а в същото време предпазват от загуба на ММ.

03.03.07
00:34

L-Carnitin на Biogame или Maximal Fat Burners или по-добре нищо?

А ако вземам и двете как да ги съчетавам... тренирам по 5 дневен сплит за изгаряне на мазнини!?!?!?

03.03.07
08:49

1. Maximal Fat Burners - нямам идея какви са, що са.Дай линк.
2. Л-карнитина на някои западни фирми е съвсем малко по-скъп от българския.

03.03.07
11:08

Maximal Fat Burners

A на Power Food по-добър вариянт ли е?(за карнитина)

03.03.07
11:58

[quote author=”-Maxxx-”]Maximal Fat Burners

A на Power Food по-добър вариянт ли е?(за карнитина)

Уффф махни го това ...

Търси л-карнитин на биофит мисля, че беше по-евтин.На PowerFood има добри отзиви, но не нямам лични наблюдения.
Като цяло гледаш да не е БГ и да е с добро съотношение цена/количество.

Ако не ти се дават пари за скъп бърнър - American Muscle Super Fat Burner

MA

03.03.07
12:26

А каква е цената на карнитина на Bio Fit? А можете ли да ми кажете магазин в който се продава Yohimbine HCL na Prima Force че само он-лайн виждам да го предлагат.

03.03.07
12:54

Само онлайн.Момчето, с което тренирам има една опаковка и от време на време като сме като парцали пием от нея и направо лудваме.Йохимбето прави чудеса  :lol:

04.03.07
14:58

1 сутрин на гладно
1 преди тренировка
1 след тренировка
1 преди лягане

или

1 сутрин на гладно
2 преди тренировка
1 преди лягане

или как да вземам карнитина в тренировъчен ден?

А в не тренировъчен 2 сутрин и 2 вечер добре ли е? За капсули по 500мг става дума!

04.03.07
16:24

@-Maxxx- - специално заради теб съм разкрасил първия пост в темата.Прегледай го пак и трябва сам да си отговориш на въпроса !

05.03.07
01:15

[quote author=“emzo”]@-Maxxx- - специално заради теб съм разкрасил първия пост в темата.Прегледай го пак и трябва сам да си отговориш на въпроса !

Мерси :D

05.03.07
14:14

Дайте примерна НВД за комбинация с Л-Карнитин.И ако може г/д какви храни е позволено да се приемат.

07.03.07
13:25

Колебая се между Ацетил Л-Карнитин на прах или на капси...Фирмата е NOW…Кой да избера?На една цена са...На праха пише 85 грама,а капсите са 100 по 500 милиграма,значи 50 грама...Би трябвало пудрата да е по-добре,нали?

Edit:Абе аз май сам си отговорих :lol: 30 грама за карнитин са си бая разлика :wink:

AS

07.03.07
14:34

Ако това на аватара си ти , по добре мисли как да качиш.Не виждам смисъл да зимаш добавки за сваляне.Това си е лично мое мнение,изборът е твой :lol:

07.03.07
14:36

[quote author=“asdfg”]Ако това на аватара си ти , по добре мисли как да качиш.Не виждам смисъл да зимаш добавки за сваляне.Това си е лично мое мнение,изборът е твой :lol:

Аз се запасявам просто за бъдещи периоди :wink: Сега качвам :arrow:

07.03.07
16:28

какъв Л-карнетин да си взема ,на коя марка ще ми предложите  :wink: ,че тоз голям корем  ,сеедно топка съм глътнал :oops:

П.П. Гледам на биогейм много го хвалят ... наистина ли е хубав или лъжи са това  8)

07.03.07
23:52

[quote author=“J0”]какъв Л-карнетин да си взема ,на коя марка ще ми предложите  :wink: ,че тоз голям корем  ,сеедно топка съм глътнал :oops:

П.П. Гледам на биогейм много го хвалят ... наистина ли е хубав или лъжи са това  8)

До тук видях доста отрицателни коментари за тоя Л-карнитин на биогейм, иначе  скоро идва и моя период на чистене и се чудя с какво да се заредя :) Кажете наистина действа ли тоя карнитин на биогейм ? Ако не предложете нещо по-качествено на приемлива цена  :roll:

08.03.07
08:06

Biofit, MASSBOLID, NOW, Scitec Carni-x, Ultimate Nutrition - първите два по памет бяха най-евтини.

08.03.07
13:40

[quote author=“emzo”]Biofit, MASSBOLID, NOW, Scitec Carni-x, Ultimate Nutrition - първите два по памет бяха най-евтини.

Мерси ;)

CI

09.03.07
16:53

Онзи ден ми попадна нещо,което не бях чувал като марка и продукт,та реших да питам някой запознат ли е...
Иде реч за FitMax Thermo L-carnitine,термото са го написали,защото има добавен кофеин
Ето и копи-пеист на съдържанието :)
[code:1]1 доза (2 таблетки) съдържа :
1200 мг Л-Карнитин тартрат
120 мг Кофеин безводен
1.4 мгВитамин Б1 (като Тиамин HCL)  [/code:1]
Та интересно ми е прозиводителя познат ли е,тъй като аз не бях чувал за него,пък доста го ми го похвалиха...ама реших и аз да се информирам.

11.03.07
20:12

Въпросът ми е такъв:
Може ли без да спазвам строга диета, да взимам еднократна доза Л-Карнитин 40 мин. преди кардио тренировка (тичане примерно) и да очаквам повишено изгаряне на мазнини? Смисъл идеята ми е такава: да си тренирам във фитнеса, но понеже имам наклонност да затлъстявам в бедрата, да ходя в нетренировъчните дни да тичам по 30 мин, като вземам и л-карнитин преди тичането. Дали това ще даде ефета който ми трябва - покачване на мускулната маса и едновременно с това предотвратяване на наслагването на мазнини?

11.03.07
20:20

Безсмислено е.

12.03.07
20:36

още един смислен, за мен въпрос:
Може ли да използвам Л-карнитин без определен хранителен режим, само за да топя мазнини при кардио тренировките си, че започнах да свалям прекалено много като го приложих заедно с НВД.

12.03.07
21:05

[quote author=“HoBaKa”]още един смислен, за мен въпрос:
Може ли да използвам Л-карнитин без определен хранителен режим, само за да топя мазнини при кардио тренировките си, че започнах да свалям прекалено много като го приложих заедно с НВД.

Тоя въпрос и мен ме вълнува, понеже досега не съм ползвал Л-карнитин.При типичното пролетно чистене с цел релеф, а не грубо сваляне на излишни мазнини, възможно ли е при комбинация на НВД и Л-карнитин да се постигне някакъв завишен или обратен ефект...”т.е. от бодибилдер да се превърнем във врабец”  ??? :D

12.03.07
21:13

Без да се обиждате ама е тъп въпроса.
1. НВД+карнитин и почнал да сваля прекалено бързо - просто не е изпипано НВДто , щом сваляш бързо.
2. Е как да топиш мазнини като през деня си приемал яко въглехидрати и вечер примерно малко кардио + карнитин.Еми не става току така.
3. За култориста врабец (яко звучи :) ) - при правилна диета няма да изгориш току така мускулна маса, всичко опира да яденето.

13.03.07
07:51

[quote author=“CityNight”]Онзи ден ми попадна нещо,което не бях чувал като марка и продукт,та реших да питам някой запознат ли е...
Иде реч за FitMax Thermo L-carnitine,термото са го написали,защото има добавен кофеин
Ето и копи-пеист на съдържанието :)
[code:1]1 доза (2 таблетки) съдържа :
1200 мг Л-Карнитин тартрат
120 мг Кофеин безводен
1.4 мгВитамин Б1 (като Тиамин HCL)  [/code:1]
Та интересно ми е прозиводителя познат ли е,тъй като аз не бях чувал за него,пък доста го ми го похвалиха...ама реших и аз да се информирам.

Аз си взех от него,но от няколко дена и нямам впечатления и на мен ми го похвалиха и реших да пробвам,дано не съм се набутал,още повече че взех и амино на същата фирма.Правят ги в Полша и предполагам ще са по-добри от българските или разните насипни дето тука ги пакетират.

13.03.07
23:41

А защо трябва да се пие и преди лягане?

14.03.07
00:26

Здравейте:) Разгледах подробно темите от форума за Л-карнитин. Има много полезни неща!
Аз пих Л-карнитин 1 месец, съчетан със спорт и диета, и съм много доволна от резултата. Сега съм го спряла от няколко дена, зареди почивката.
Обаче преди около две седмици започнаха да ми се появяват пъпчици по тялото и тъй като съм много суетна, започнах да се притеснявам дали е от карнитина. Мислих всякакви варианти, но това е единственото ново нещо в режима ми. Моля ви, кажете възможно ли е да има подобни странични ефекти и ако е така как мога да се справя с тях, защото искам да продължа да го пия??

14.03.07
08:10

Не съм забелязал такива при мен и не съм чувал на някого да са му се появявали.Точно сега е момента, докато си на почивка да разбереш от него ли е.

NA

15.03.07
15:20

Имам питане - има ли по магазините течният Л-Карнитин с Гуарана на “P&B Labs”? Ако да, къде точно, става въпрос за София. Благодаря предварително!

01.06.07
16:15

Здравейте на всички, имам следния въпрос - купих си карнитин на био-фит 500 мг (капсули) та искам да ви попитам, дали може да го приемам само в денят на тренировката примерно сутрин 1 грам след ставане и вечер преди тренировката 2 грама ( тренирам вечер и няма начин да взимам преди лягане на празен стомах защото ям след тренинг)

Така и така има писал скоро в тая тема та да кажа нещо.
emzo пробвах се скоро да я направя “важна”, но проблема е там, че е писана преди новата версия на форума и сега ограничението е 6000 символа. Едитвах я по едно време ама явно ще трябва сериозно да се ореже... Ако имаш някаква идея по въпроса драсни едно ЛС на мен или някой колега модератор. Защото много ама много ми писна от теми за карнитин, НВД и креатин.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1