23.11.04
23:22
Здравейте.На 15 години сам искам да задам три въпроса относно релефа на тялото
1.това че съм на 15 години може ли да ми помогне за оформянето на тялото ми по някакъв начин като имате предвид 4е тренирам 4 пъти на седмица, усърдно
2.Имам излишни тлъстни влие ли това на оформянето ми и как положително или отрицателно
3.мога ли да направя добре оформено тяло без химия :roll:
Благодаря ви предварително :)
Апсолютно може да се постигне релеф без химия.
1Това ,че си на 15 години е добре ,че почваш да тренираш от рано и да се запознаваш с бодибийлдинга. Но сега организамът ти се развива и разтежат и тн. на тези години не е голям.Това ,че тренираш 4пъти в седмицата усърдно братле може да е в минус защото има опасност да претренираш.
2Под 7 и над 18 процента мазнини трудно се качва мускулна маса.
3Може !!!
по-здрави
24.11.04
13:53
Даже в допълнение на Емо ще кажа, че според мен без химия, с хранителен режим, резултатите от орелефяването не само са добри, но са и по - трайни; човек навиква на определен начин на хранене, стига да е измислен добре и според нуждите му.... Докато даже и универсален препарат за отслабване да се измисли, кел файда, като пак ще си ядеш като преди и ще пълнееш, а все някога ще спреш препарата...
25.11.04
11:37
В някои магазини и фитнес зали има специализирани уреди и кантарчета.
Сега един от модераторите ще опита д апубликува и таблица за изчислението им, доколкото разбрах, и ако мине редакцията, ще я видите и на сайта :)
[quote author=“insect”]emil_mlo как да измеря колко процента мазнини имам?
Ако си от София в магазинат на ДжейКа има уред ,който измерва точно и струва 10 лв. Или в някои болници знам ,че има такъв уред ,но там плуваш във вода. Другите уреди не са точни.
по-здрави