14.03.07
16:33
Може ли да ми обясните какво е чийтинг ?
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=19418&highlight=%F7%E8%E8%F2%E8%ED%E3
14.03.07
17:49
Има ли вероятност да получа някоя контузия като правя чийтинг?
14.03.07
17:50
Има.
14.03.07
17:52
Ами какво да правя тогава а?
14.03.07
17:54
Ама ти какво всъщност искаш да правиш? За какво ти е тоя чийтинг?
Който го е страх от мечки да не влиза в гората!
14.03.07
18:02
Ама ти какво всъщност искаш да правиш? За какво ти е тоя чийтинг?
ми например при разтваряне с дъмбел в страни за рамене , като стигна момента в който не мога вече да вдигам както трябва , а аз искам да си довърша серията какво да правя ?
14.03.07
18:19
Прави с такава тежест, че да можеш да си правиш сериите.
Или чийтинг или дроп серия. :D
чиитинга е начин на тренировка като всеки друг.според някой даже е по-добър (получава се по-голям мускулен растеж) от чистите изпълнения.просто трябва да се внимава за контузии заради по-големите тежести с които се работи.
май тази тема е доста спорна и има привърженици и на двете твърдения, но много културисти ползват чиитинг в тренировките си
чийтиг за раменете недей прави!!! Мой съвет е недей! Прави ги възможно най-чисто, със задържане за 1-2 секунди в горно положение. Така че сваляй тежестите докато успееш да си правиш чисто сериите за рамене. Виж да бицепс философията на бате Арни е по-приемлива...
Аз не бих се съгласил за раменете, защото е малко мускулна група и някои упражнения при нея не стават почти без чиитинг. Не казвам че не работи и твоя вариант, въпроса е да намериш при теб кое работи! Аз работя и с чиитинг и по хеви дъти малко (като принцип)!