Чийтинг ?

ГА

14.03.07
16:33

Може ли да ми обясните какво е чийтинг ?

14.03.07
16:44

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=19418&highlight=%F7%E8%E8%F2%E8%ED%E3

ГА

14.03.07
17:49

[quote author=“J0”]http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=19418&highlight=%F7%E8%E8%F2%E8%ED%E3

Има ли вероятност да получа някоя контузия като правя чийтинг?

Има.

ГА

14.03.07
17:52

[quote author=“Jorku”]Има.

Ами какво да правя тогава а?

[quote author=”ГАЩУРА”][quote author=“Jorku”]Има.

Ама ти какво всъщност искаш да правиш? За какво ти е тоя чийтинг?

14.03.07
17:56

[quote author=”ГАЩУРА”][quote author=“Jorku”]Има.

Който го е страх от мечки да не влиза в гората!

ГА

14.03.07
18:02

[quote author=“Jorku”][quote author=”ГАЩУРА”][quote author=“Jorku”]Има.

Ама ти какво всъщност искаш да правиш? За какво ти е тоя чийтинг?

ми например при разтваряне с дъмбел в страни за рамене , като стигна момента в който не мога вече да вдигам както трябва , а аз искам да си довърша серията какво да правя ?

14.03.07
18:13

или чиитинг или дроп серия

Прави с такава тежест, че да можеш да си правиш сериите.
Или чийтинг или дроп серия.  :D

14.03.07
18:51

чиитинга е начин на тренировка като всеки друг.според някой даже е по-добър (получава се по-голям мускулен растеж) от чистите изпълнения.просто трябва да се внимава за контузии заради по-големите тежести с които се работи.
май тази тема е доста спорна и има привърженици и на двете твърдения, но много културисти ползват чиитинг в тренировките си

14.03.07
19:32

чийтиг за раменете недей прави!!! Мой съвет е недей! Прави ги възможно най-чисто, със задържане за 1-2 секунди в горно положение. Така че сваляй тежестите докато успееш да си правиш чисто сериите за рамене. Виж да бицепс философията на бате Арни е по-приемлива...

14.03.07
19:43

[quote author=“MOHCTAPA”]чийтиг за раменете недей прави!!! Мой съвет е недей! Прави ги възможно най-чисто, със задържане за 1-2 секунди в горно положение. Така че сваляй тежестите докато успееш да си правиш чисто сериите за рамене. Виж да бицепс философията на бате Арни е по-приемлива...

Аз не бих се съгласил за раменете, защото е малко мускулна група и някои упражнения при нея не стават почти без чиитинг. Не казвам че не работи и твоя вариант, въпроса е да намериш при теб кое работи! Аз работя и с чиитинг и по хеви дъти малко (като принцип)!

14.03.07
20:21

YODA—> съгласен съм до някъде. По-добър ефект от задържането в горно положение и чисто вдигане аз не знам (поне за страничното разтваряне на рамене). А това предполага тежест която макар и трудно , но да се задържи горе за 1-2 секунди. За това съвета ми беше в този дух.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1