14.03.07
18:46
Здравейте на всички членове на този як форум.Нуждая се от малко хелп и при сички положения пост-а ми няма да се различава коренно от другите постове. 23 години съм, момче 184 висок 120кг. От един месец спазвам разни диети като съм изключил тесто,газирано,сладко и всичко подобно и производно. Предимно ям хляб бонус , сирене , маруля-салата , от време на време обикновенни солети(бейкроуз) и някакви такива производни. Изчислих си колко калории са ми необходими и числото е 2537.1 ... Измина този месец и ефекта е нулев. Незнам , сигурно някъде бъркам или просто ефекта ще дойде малко по късно но 1 месец не е малко а пък както се казва съм “гладен и същата фигура” Можете ли да ме посъветвате къде бъркам и евентуално някакъв режим който ще даде резултат. Колкото до инат.. ИМАМ ГО. Много ви благодаря предварително и наистина много ще се радвам за съвети и предложения.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:39.
До колкото разбирам твоята цел е да получиш релеф(незнам да ли така се пише моля за извинение).Правиш ли кардио?
Според мен ако искаш да отслабнеш вечерта не трябва да ядеш въглехидрати, аз опитах така не ядох хляб бях на салата и месо, и отслабнах, но ти може да си ендноморф(натрупващ мускулна маса+ мазнини, но трудно отслабва), с това произволно като солетчици, чипсчета имат мазнини това мога само да ти кажа. Бих ти предложил да прочетеш тази статия също http://bb-team.org/training/000598.php
Всъщност не тренирам. Мисля скоро да почна но за момента не остава време а работата ми е свързана с стоене на компютър по цял ден... За това търся съвет как с този начин на живот може да се смъкнат кг. Мерси пак...
разгледай статиите и темите по въпроса за НВД(нисковъглехидратна диета),които са доста на брой,но при всеки случай трябва да започне6 някаква кардио дейност(тичане например),но в твоя случай ще ти се отрази по добре колело или плуване,тъй като мисля,че ще ти е трудно с тичането.Тези бейкролсове и тем подобни първо,че са доста богати на въглехидрати,а и на мазнини и второ не пасват на така нареченото “диетично хранене”.ако се захванеш с кардио активност можеш спокойно да добавиш L-carnitin или някакъв Fat-Burner.Със случайни диети не експериментирай,защото са си жив тормоз за оргазнима и дори да успееш да свалиш някакви кг,то това ще бъде до момента,в който не се върнеш към старият си начин на хранене.Без тренировки,стопяването на мазнините ще ти е адски трудоемко и дори невъзможно може би,но аз лично не съм запознат с такива методи
със здраве