29.02.04
19:19
Hi all :} Pitam kak da svalq Kg :}}} i da napravq plo4ki na korema :} v momenta sum 71-72 kg visok sum 172-3sm 16 god ako moje da mi se dadat nekvi primerni prog za korem i dieta :}}} zashtoto idva lqtoto :} i nikoga nemoga da se podgotvq za lqtoto :}
Попрегледай сайта, пич. Определено ще откриеш това, което ти трябва.
И още нещо - плочките не се правят с упрайнения. Можеш да имаш страхотна преса, но ако е скрита под 2 пръста тлъстини, просто не се вижда. За да имаш плочки ти трябва нисък процент мазнини.
Успех пич !!!
29.02.04
21:10
Eclipse man vij qsno mi e 4e bez dieta ni6u ne pravq :} stfa kak da otslabna ima predvid :} axxa napravo namekvam daite dieta za otslabvane :| KOrema i Dietite sa mi bolnite mesta :{{{
01.03.04
09:34
Еми аз бих ти препоръчал НВД(нисковъглехидратна диета).Тоест не яж повече от 80-100гр въглех на ден.Наблягай на белтъчините и не се притеснявай да хапваш растителни мазнини.Въглехидратите ги яж преди тренировка и веднага след.Прави кардио сутрин на гладно.
Яж по 2,5-3 гр протеин на килограм,тоест при тебе това е около 210гр на ден.
Успех
Gym-Bg, наистина НВД е решението на проблема ти. Обаче на очаквай да се орелефиш за един месец. Първо постепенно преобразувай храненето си, така че да съдържа само основните бодибилдинг храни (яйца, чисто месо, картофи, ориз и др.). Не ограничавай рязко калориите. Преминаването към тези храни е постепенно, около месец. След това постепенно намали калориите, да кажем с около 500 на две седмици. Не гладувай. Имай в предвид, че ако калориите паднат под един праг (не съм сигурен, мисля, че беше около 2500, но все пак си е индивидуално), организма смята, че ще има продължителен глад и започва да запасява мастните депа. Същото е и ако намалиш калориите прекалено рязко. Избягваи животинските мазнини и въглехидратите, особено простите, след 17:00.
Не се пресилвай и с аеробиката. 2-3 пъти седмично по 20, най-много 30 минути са достатъчно ,като гледай пулса ти да е 60-80% от максималния (той се изчислява като от 220 извадиш възрастта си). Препоръчвам ти да не използваш бягаща пътека - гори много мускулна маса, стационарния велосипед е за препоръчване.
Имай в предвид, че ако гориш повече от 0,5кг на седмица, сваляш прекалено много мускулна маса.
lexus, кардио казваме на аеробната тренировка - каране на велосипед, бягане и т.н.
03.03.04
01:40
Ам... Прага за преминаване от режим на активно сваляне към икономичен вероятно е индивидуално число за всеки индивид съобразно специфичните особености у всеки, за да не се случи това някой хитрец се сетикл да прави един високо калориен ден на всяка седмица с “-” калории. Този времеви период също е идеализиран, така че експериментирайте. Успех!
03.03.04
11:31
Sax s tfa tam dam ein den v sedmicata kaloriina ataka :| li kvo be6e :}
iska6 da kaje6 ne6ty Kato VAGLEHIDRATNA BomBa ? :}}}}}
03.03.04
11:35
Napraviha mi NVD ! Specialno 10x na Image ! {} 4dnevna :}
03.03.04
23:28
Ми веднъж на няколко дни 7-10 си хапваш по-стабилно с до 500 ккал и си готов.