14.03.07
16:39
Какво ще кажете веднага след тренировка да ям чист протеин като пилешки гърди ?
Чакам мнения !
[quote author=”ГАЩУРА”]Какво ще кажете веднага след тренировка да ям чист протеин като пилешки гърди ?
Чакам мнения !
Трябват ти бързи въглехидрати след тренирока и бързоусвояем протеин като шейк или яйца примерно!
14.03.07
17:47
[quote author=“YODA”][quote author=”ГАЩУРА”]Какво ще кажете веднага след тренировка да ям чист протеин като пилешки гърди ?
Чакам мнения !
Трябват ти бързи въглехидрати след тренирока и бързоусвояем протеин като шейк или яйца примерно!
А по колко да са тези въглехидрати? :roll:
[quote author=”ГАЩУРА”]Какво ще кажете веднага след тренировка да ям чист протеин като пилешки гърди ?
Чакам мнения !
Пилешките гърди ще ги ядеш 30-40 мин след тренировка. А веднага след трен мен ме оправят 2 вафли боровец :twisted:
14.03.07
19:56
[quote author=“Vesata”][quote author=”ГАЩУРА”]Какво ще кажете веднага след тренировка да ям чист протеин като пилешки гърди ?
Чакам мнения !
Пилешките гърди ще ги ядеш 30-40 мин след тренировка. А веднага след трен мен ме оправят 2 вафли боровец :twisted:
Не, няма смисъл просто. Защо да се тъпче с тея неизяснени боклуци при положение, че може да хапне яйца примерно.
14.03.07
20:16
След тренировка ям едно кисело мляко с 2 банана,дейста безотказно.
Веднага след тренировка си пийни суроватъчния протеин и 2 лъжици медец :wink:
[quote author=”ГАЩУРА”][quote author=“YODA”][quote author=”ГАЩУРА”]Какво ще кажете веднага след тренировка да ям чист протеин като пилешки гърди ?
Чакам мнения !
А по колко да са тези въглехидрати? :roll:
Не ти трябват въглехидрати след тренировка, ако ще сваляш...
Яж си само гърдите...
17.03.07
09:02
ем тези гърди като си ги хапне, в мускула ще му влезнат след дооста време .. или се бъркам :oops:
29.03.07
09:37
След тренировка си пия един шейк от прясно мляко, банан и протеин с 1-2 лъжици мед.
Просто е върхът, но ако някой може да каже нещо по добро, моля кажете :)
29.03.07
16:47
След тренировка хапвам яйцица , пилешкото може да почака 1-2 часа , тогава резултата е по-добър
29.03.07
17:13
след тренировка е хубаво 1-2 банана с протеин или направо гейнър