14.03.07
18:37
пичове искам бързо да натрупам мускулна маса каквото и да ми предложите ще ям и да е гадно просто да е натурално сега тежъ 51- 52 кг и сам висок 170 и 2 - 3.
п.с. също така ако може да не е от вида паржола или нещо скъпо се пак сме в българия
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 09:26.
14.03.07
20:19
[quote author=“blizanko”]пичове искам бързо да натрупам мускулна маса каквото и да ми предложите ще ям и да е гадно просто да е натурално сега тежъ 51- 52 кг и сам висок 170 и 2 - 3.
п.с. също така ако може да не е от вида паржола или нещо скъпо се пак сме в българия
Е мойто момче,чакай малко.Ти искаш да качиш маса,без да хапваш месо,щото пържолите са си сравнително чисто месо.Аз мога да ти препоръчам телешка кайма,много влиза,не е толкова скъпа и инструкторите в залата в която тренирам,ядат такава.
а може ли примерно ем кайма ем паржоли и препоратайте още нещо така ама яко да качвам маса щото ми са струва че сам малко лабав
14.03.07
21:03
Абе сичко може,обаче пилешкото лесно омръзва.Затова се препоръчва лятото да тъпчеш пилешко,за да пазиш килограмите и да си във кондиция,ако искаш сериозно да качваш телешкото му е майката.
14.03.07
21:04
Наблягай повече на Картофи,ориз,Месо (Пилешко най вече)Млечни продукти ... По малко мазнини и тва е :) Яж по 5/6 пати на ден и тва е :)
ок предложете някакви манджи супи и такива работи как ги приготвяте вие но ако може да е без лук и прас и такива гадни работи че аз несъм много добър дотвач а и майка ми само готви с лук
15.03.07
19:54
Супа МАГИ като за тебе :) Отделно си слагаш каквото си поискаш ватре аз така правя !