мм

Темата е заключена.

14.03.07
18:37

пичове искам бързо да натрупам мускулна маса каквото и да ми предложите ще ям и да е гадно просто да е натурално сега тежъ 51- 52 кг и сам висок 170 и 2 - 3.

п.с. също така ако може да не е от вида паржола или нещо скъпо се пак сме в българия

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 09:26.

NI

14.03.07
20:19

[quote author=“blizanko”]пичове искам бързо да натрупам мускулна маса каквото и да ми предложите ще ям и да е гадно просто да е натурално сега тежъ 51- 52 кг и сам висок 170 и 2 - 3.

п.с. също така ако може да не е от вида паржола или нещо скъпо се пак сме в българия

Е мойто момче,чакай малко.Ти искаш да качиш маса,без да хапваш месо,щото пържолите са си сравнително чисто месо.Аз мога да ти препоръчам телешка кайма,много влиза,не е толкова скъпа и инструкторите в залата в която тренирам,ядат такава.

14.03.07
20:23

а може ли примерно ем кайма ем паржоли и препоратайте още нещо така ама яко да качвам маса щото ми са струва че сам малко лабав

NI

14.03.07
21:03

[quote author=“blizanko”]а може ли примерно ем кайма ем паржоли и препоратайте още нещо така ама яко да качвам маса щото ми са струва че сам малко лабав

Абе сичко може,обаче пилешкото лесно омръзва.Затова се препоръчва лятото да тъпчеш пилешко,за да пазиш килограмите и да си във кондиция,ако искаш сериозно да качваш телешкото му е майката.

JO

14.03.07
21:04

Наблягай повече на Картофи,ориз,Месо (Пилешко най вече)Млечни продукти ... По малко мазнини и тва е :) Яж по 5/6 пати на ден и тва е :)

14.03.07
21:08

ок предложете някакви манджи супи и такива работи как ги приготвяте вие но ако може да е без лук и прас и такива гадни работи че аз несъм много добър дотвач а и майка ми само готви с лук

14.03.07
21:45

Ми и аз съм на същото мнение яж
повечко месце.Така ще стане работата.

JO

15.03.07
19:54

[quote author=“blizanko”]ок предложете някакви манджи супи и такива работи как ги приготвяте вие но ако може да е без лук и прас и такива гадни работи че аз несъм много добър дотвач а и майка ми само готви с лук

Супа МАГИ като за тебе :) Отделно си слагаш каквото си поискаш ватре аз така правя !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1