14.03.07
20:03
Какво мислите добър ли е за новак в фитнеса :) И добре ли се качва от него а ако не какъв да си взема !?
14.03.07
20:14
Първо няма да е зле да уточниш какъв техен продукт си решил да вземеш по простата причина, че има техни продукти които са добри и други които за същите пари можеш да вземеш нещо по-хубаво. Второто което би следвало да уточниш колко си начинаещ - веднага давам пояснение всеки прочел темата ти ще може да се ориентира какво да ти препоръча. И трето от чисто любопитство защо си се спрял точно на тази фирма?
Виж тук:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=23517&highlight=american+muscle
14.03.07
22:34
Еми това ми предложиха за 32 лв 1кг и 200 .......Друго ми предложиха на биофит(wtf?!) геинъри.Не въм много запознат просто не искам да пия МЕГА МАСС на нутрим :) Та кажете дали да го зема тоя геинър или нешо друго да си търся?!
15.03.07
09:07
Еми това ми предложиха за 32 лв 1кг и 200 .......Друго ми предложиха на биофит(wtf?!) геинъри.Не въм много запознат просто не искам да пия МЕГА МАСС на нутрим :) Та кажете дали да го зема тоя геинър или нешо друго да си търся?!
Това което мога да ти препоръчам около тази цена е Universal Mega Mass 3000 на цена около 29 лв. за 1.5 кг. Това като цена - качество ми се струва най-добро, но това е лично мнение. Не си казал какво имаш в предвид под “новак”? Ако от един месец тренираш аз лично не виждам смисъл да започваш веднага с добавките първите 2-3 месеца наблегни на един добре балансиран хранителен режим и добра тренировъчна програма. Гейнъра /говоря за всички производители/ се явява скъпичка добавка веднага обяснявам защо средната доза е 150-180 гр. и ако го пиеш според точната дозировка стига за по-малко от 10 дни, което от своя страна е финансово неизгодно.