Как да напълнея?

28.02.07
12:27

Скоро навърших 19 години, висок съм 175см., но от може би три години насам стоя 55-6кг. Храня се нормално, не се лишавам от храна. Въпросът ми е как да напълнея? Поне засега предпочитам да не тренирам в зала.

28.02.07
12:43

С ядене.

28.02.07
12:46

Нещо по-конкретно? Какво да ям, по колко?

FR

28.02.07
13:28

яж въглехидратни храни : ориз , извара , кашкавал , картофи ... или си вземи гейнър или протеин..

TW

28.02.07
13:49

Не си хаби парите за добавки
Сутрин яж овесени ядки
По обяд си вари картофи или ориз и ги яш с пилешко месо
Вечер наблегни на млечните продукти сиренекашкавалпрясно или кисело мляко

Естествено трябва да ядеш по малко но по често
Раздели си храната така че да хапваш през 3 часа

28.02.07
18:58

Ясно. Аз имам бърз метаболизъм, поради това трябва ли е да приемам повече калории?

Edit: А разните пилешки кебапчета, кюфтета и прочие могат ли да заместят месото от печено пиле?

28.02.07
19:32

яж въглехидратни храни : ориз , извара , кашкавал , картофи

извинявам се ама изварата и кашкавала са далеч от въглехидратни храни

28.02.07
19:41

А как да разбера какъв ми е метаболизма  :?  ?

28.02.07
19:49

[quote author=”-=ExErCiSe=-”]А как да разбера какъв ми е метаболизма  :?  ?

Мисля, че се досещаш какъв ти е метаболизма :shock:
Познавам един човек, който е на същите килограми и години, но е 170 см, изглежда доста хърбав. Аз съм с 15 кг отгоре, но като видях какво яде той и какво аз и от какво той се наяде  :shock:  :shock:  :shock:  . 4-5 пъти повече от него ядях.
Препоръчвам ти да ядеш повечко, дори и когато вече си сит. Храни няма да ти казвам, както преди.
Спортуваш ли нещо?

01.03.07
19:54

[quote author=“Firemaker”][quote author=”-=ExErCiSe=-”]А как да разбера какъв ми е метаболизма  :?  ?

Мисля, че се досещаш какъв ти е метаболизма :shock:
Познавам един човек, който е на същите килограми и години, но е 170 см, изглежда доста хърбав. Аз съм с 15 кг отгоре, но като видях какво яде той и какво аз и от какво той се наяде  :shock:  :shock:  :shock:  . 4-5 пъти повече от него ядях.
Препоръчвам ти да ядеш повечко, дори и когато вече си сит. Храни няма да ти казвам, както преди.
Спортуваш ли нещо?

Ами не спортувам... може да се каже, че от малък съм си такъв. Но нали ги знаеш родителите “Абе ти ще качих като спреш да разтеж на високо и когато му дойде времето”. Точно тея думи не са ме амбицирали да ям стабилно. Не спортувам, освен това, което правим по физическо. Имаше момент от 3-4 месеца, в който играех волейбол, но след лошо падане нашите ми забраниха :( . Може би от тогава имам малко по-здрави крака.

ПП: Забравих да се похваля, че съм успял да кача 2 килограма за месец като взимам Гейн от 3 седмици  :P

01.03.07
22:15

яж кво ти падне и по доста,тва е начина щом искаш да качваш маса а не мускулна маса

02.03.07
01:11

[quote author=“immortal88”]яж кво ти падне и по доста,тва е начина щом искаш да качваш маса а не мускулна маса

А после ще има тема “как да изчистя излишните мазнини”.

02.03.07
14:15

[quote author=“ABC”]Нещо по-конкретно? Какво да ям, по колко?

Причтно четене: http://www.bb-team.org

07.03.07
18:03

хммм :( аз имам същия проглем като пича...самоче съм 186 висок и тежа 74-5кг.
храня се около 4 пъти дневно , според мен приемам доста голямо количество храна, НО каквото влиза отгоре тва излиза отдоло  :?  :cry:

да правя това което му казахте на пича или имам нужда от нещо химическо :roll:

07.03.07
18:28

[quote author=“ke4o”]хммм :( аз имам същия проглем като пича...самоче съм 186 висок и тежа 74-5кг.
храня се около 4 пъти дневно , според мен приемам доста голямо количество храна, НО каквото влиза отгоре тва излиза отдоло  :?  :cry:

да правя това което му казахте на пича или имам нужда от нещо химическо :roll:

Е няма смисъл... защо веднага се предаваш? Пробвай както казаха момчетата и забрави за тея “химии”

07.03.07
18:41

не се предавам :) :twisted:

допитвам се

ти ще споделиш ли как се храниш и има ли някакав напредак

WO

08.03.07
14:51

Слушайте мене  бе хора
Маса се прави на маса!
Аз бях  50 кила с мокри дрехи кат почнах да се занимавам с фитнес аз ся след 1 година с1м 130 кила на 199см
Яжте всичко !Аз например много обичам сланинка на тиган и от както почнахда ям покачих рязко тегло.Сега почнах и с Б анаболи да видим какво ще стане

08.03.07
15:32

[quote author=“WoW_ToP”]Слушайте мене  бе хора
Маса се прави на маса!
Аз бях  50 кила с мокри дрехи кат почнах да се занимавам с фитнес аз ся след 1 година с1м 130 кила на 199см
Яжте всичко !Аз например много обичам сланинка на тиган и от както почнахда ям покачих рязко тегло.Сега почнах и с Б анаболи да видим какво ще стане

Абе ти си луд - така като гледам тая снимка... дано не е твоя. Ако е твоя не се учудвам... с тая сланина и “всичко” тва дето ядеш...

ПП: Относно горният пост: Значи аз споделих в другият раздел какво хапвам и как е напредъка, но ще ти кажа и на теб. Аз се занимавам активно с фитнес от 1 месец и вече 2 седмици. През това време се опитвах да ям възможно препоръчаните храни - ориз, картофи, пилешко, овес, бананчета, мляко, хляб също, яйца... Леко си помогнах с килограмите като си взех гейн - трябва да ти кажа, че каквото и да ти говорят само опита знае - супер си е. С негова помощ качих към 3 килограма за тоя месец и половина. Леко се лепи мазно от него, но нали все пак затова ходим на фитнес ;)

Успех

FZ

08.03.07
15:37

Маса се прави на маса!

Пич , яко си объркал форума .
1. Тука не се коментират стероиди
2. Много ти  е грешен начинът за покачване на м.м
3. С този твоя метод освен да направиш тяло като този на аватара ти друго няма да направиш.

WO

08.03.07
16:36

Eе туй на аватара съм аз ама нали говорим за маса

08.03.07
16:41

Маса се прави на маса!

тва и във фантастичните списания и филми не съм го чувал да качиш 80кг за 1 година ..... я кажи какво земаш :lol:  :lol:  :lol:  :D :D :D :D
сигурно някои космически хормон

П.с. ако си говорил образно се извинявам  :wink: - за ковто се самнявам  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

08.03.07
16:53

[quote author=“Jihatji”][quote author=“WoW_ToP”]Слушайте мене  бе хора
Маса се прави на маса!

тва и във фантастичните списания и филми не съм го чувал да качиш 80кг за 1 година ..... я кажи какво земаш :lol:  :lol:  :lol:  :D :D :D :D
сигурно някои космически хормон

П.с. ако си говорил образно се извинявам  :wink: - за ковто се самнявам  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Тоя друса бе момчета :D От тва ЛСД малко халуцинира и невижда както треа цифрите на кантара :D
То какъвто и изруд да си за 1 година посмъртно неможеш да качиш 80кг. :D
То колкото и анабол да боцнеш нема да имаш такъв резултат , ма момчето си знае :)
Пич смени дилара ;)

13.03.07
12:13

Както са ти казали по-нагоре просто трябва да ядеш повече.Проблема е много прост :
Приемаш повече калории отколкото изразходваш - качваш тегло.
Приемаш по-малко калории отколкото изразходваш - сваляш тегло.
И аз бях доста слаб преди време и си мислех, че ям много ама грешах.Ако не качваш килограми просто не консумираш досатъчно храна.
Кантара е най-добрия ти приятел и в двата случая като определяш количеството ядене.

14.03.07
22:01

[quote author=”-=ExErCiSe=-”] ПП: Относно горният пост: Значи аз споделих в другият раздел какво хапвам и как е напредъка, но ще ти кажа и на теб. Аз се занимавам активно с фитнес от 1 месец и вече 2 седмици. През това време се опитвах да ям възможно препоръчаните храни - ориз, картофи, пилешко, овес, бананчета, мляко, хляб също, яйца... Леко си помогнах с килограмите като си взех гейн - трябва да ти кажа, че каквото и да ти говорят само опита знае - супер си е. С негова помощ качих към 3 килограма за тоя месец и половина. Леко се лепи мазно от него, но нали все пак затова ходим на фитнес ;)

Успех

Я кажи къв геинър си зимал  :lol:

14.03.07
22:55

Наблягай също повече на месото и млечните продукти.

14.03.07
22:55

Най-вече телешко месо.

ГА

15.03.07
12:36

[quote author=“ABC”]Скоро навърших 19 години, висок съм 175см., но от може би три години насам стоя 55-6кг. Храня се нормално, не се лишавам от храна. Въпросът ми е как да напълнея? Поне засега предпочитам да не тренирам в зала.

С яко свинско най-вече пръжоли в комбинация с баници и тутманици

15.03.07
12:59

[quote author=“ABC”]Скоро навърших 19 години, висок съм 175см., но от може би три години насам стоя 55-6кг. Храня се нормално, не се лишавам от храна. Въпросът ми е как да напълнея? Поне засега предпочитам да не тренирам в зала.

Не е лесно на тея години да си такова отношение ръст/тегло...

Как се справяш бе човек :D

Започвай яко да тренираш или да спортуваш нещо :) Кой те знае къф си клечо :D

15.03.07
13:42

[quote author=”Красимир!”][quote author=“ABC”]Скоро навърших 19 години, висок съм 175см., но от може би три години насам стоя 55-6кг. Храня се нормално, не се лишавам от храна. Въпросът ми е как да напълнея? Поне засега предпочитам да не тренирам в зала.

Не е лесно на тея години да си такова отношение ръст/тегло...

Как се справяш бе човек :D

Започвай яко да тренираш или да спортуваш нещо :) Кой те знае къф си клечо :D

Аз на 20 години с ръст 178см бях 57 килограма.  :lol:

NA

29.06.08
07:08

Аз сам 145 висок тежа 33 кг и сам 13 годишен може ли да ми кажете как да напълнея малко и да направя нещо да стана малко по висок

30.06.08
16:19

О, Боже!

08.08.12
14:32

тая година ше права 14 години 55 килограма съм,и 1,69висок как да напалнея малко моля ви помагайте

08.08.12
14:34

Яж.

08.08.12
18:34

Егати въпроса “Как да напълнея”... гладувай .. може и да се получи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1