моля за помощ!!!!!!

12.03.07
20:52

Моля някой да ми помогне аз сум на 17 години,висок съм 182,тежа 86кг,ръката ми е 40см друго незнам!Моля някои да ми даде някакъв хранителен режим според тези данни защото искам да сваля поне толкова,че да вляза в седъмдесете!Моля ви много е спешно!!!

12.03.07
22:17

Тука не е трамвай желание. Четеш из форума, смяташ си калориите по калкулатора от сайта, съставяш си режим и го пускаш за препоръки. Никой няма да седне да ти направи режим. Действа бързо, че гледам спешно ти е.

12.03.07
22:30

[quote author=“locvs”]Тука не е трамвай желание.

пхах Това ме уби!
ПиииП : трета спирка сваляне на килограми , отправете се към вратите  :lol:

Моля някой да ми помогне аз сум на 17 години,висок съм 182,тежа 86кг,ръката ми е 40см друго незнам!Моля някои да ми даде някакъв хранителен режим според тези данни защото искам да сваля поне толкова,че да вляза в седъмдесете!Моля ви много е спешно!!!

викаш друго незнаеш?
Тренировъчен опит? Въобще тренираш ли нещо?
Спазвал ли си хран режими досега? Опит с храненето?

Ако ли не : чети чети чети

13.03.07
16:19

Да тринирам 2-3 пъти в седмицата зависи дали мога повече от 2 защото понякога излиза нещо и пропускам 3-я пътв залата !Спазвал съм само някакви диетки,но от тях немога да сваля повече от 4-5 кила за около 2 месеца,а сега спешно трябва да вляза в седемдесетте за толкова време!Нямам представа как да си направя сам хранителен режим!

ПУ

13.03.07
16:37

[quote author=“apisabvgd”]Моля някой да ми помогне аз сум на 17 години,висок съм 182,тежа 86кг,ръката ми е 40см друго незнам!Моля някои да ми даде някакъв хранителен режим според тези данни защото искам да сваля поне толкова,че да вляза в седъмдесете!Моля ви много е спешно!!!

Ти ся какво не ти харесва тая ръка 40 см. и изкаш да стане 35 см. ли или какво
Как го каза тва искам да вляза в седъмдесете все едно ша влизаш в 70 -те години.
И не се пише седъмдесете а седемдесетте !!!
Ииииии наче не може да мине и един ден без някой да напише някой бисер.

13.03.07
18:21

[quote author=“apisabvgd”]Моля някой да ми помогне аз сум на 17 години,висок съм 182,тежа 86кг,ръката ми е 40см друго незнам!Моля някои да ми даде някакъв хранителен режим според тези данни защото искам да сваля поне толкова,че да вляза в седъмдесете!Моля ви много е спешно!!!

За колко часът ти трябва?

13.03.07
20:57

Стига сте се ебавали!
Хмм щом е спешно добре ..
1. Всичко зависи от това какъв си (год,ръст,кг)
2. По формулите си смяташ дневните калорийни нужди и от тях вадиш 500-600 ккал за да сваляш
3.Смяташ колко протеини,въглехидрати и мазнини ти трябват
4.Разделяш всичката храна на 6-7-8 храненя

http://www.bb-team.org/nutrition/000192.php <- формулите
http://www.bb-team.org/nutrition/table.php?t=1 <- хран ст-сти

Хляб само пълнозърнест( Бонус е добър избор)
Месо почти всякакво ( без свинско )
Яйца , Извара (обезмаслена) , Кисело мляко (обезмаслено) , Мляко (обезмаслено) , сирене (обемаслено) ,  зеленчуци , плодове(много малки количества и преди 12:00 на обяд) , ориз(сложни въглехидрати ) , картофи(сложни въгл) -> предпоръчителни храни

Не препоръчителни:
Никакви вафли,шоколади и тем подобни . И всякакви други прости въглехидрати . Без захар , мед,глюкоза и декстроза .

Еми това са ми напътствията оттук натам си ти ;) .

13.03.07
21:02

мерси наи-накрая някой да ми помогне!Много мерси!

13.03.07
21:39

Ще трябва сам да си помогнеш, започвай да четеш главния сайт и да мислиш.

Успех

NA

15.03.07
01:36

Хора, дайте малко по-толерантно спрямо новите, които преди всичко влизат добронамерено и искат да променят нещо в себе си, питайки ви вас. Ясно е, че не всички са толкова съобразителни и тръгват да препрочитат хилядите теми с мнения, както и статиите в сайта, но не е нужно да им скачате на главите. Най-малкото са неуверени и още някой да им налее масло в огъня хептен ще ги откаже. Номерът не е в това, нали?

Поздрави!  :wink:

15.03.07
10:19

[quote author=“Nacionala”]Хора, дайте малко по-толерантно спрямо новите, които преди всичко влизат добронамерено и искат да променят нещо в себе си, питайки ви вас. Ясно е, че не всички са толкова съобразителни и тръгват да препрочитат хилядите теми с мнения, както и статиите в сайта, но не е нужно да им скачате на главите. Най-малкото са неуверени и още някой да им налее масло в огъня хептен ще ги откаже. Номерът не е в това, нали?

Поздрави!  :wink:

:idea:  :arrow:  ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1