14.03.07
22:07
Привет на всички. Значи аз тежа 60 кг, почти всеки ден съм на фитнес, тренирам различните мускулни групи съответно на три дена. По принцип много трудно наддавам килограми, затова мисля да се обърна към хранителните добавки за помощ. Кажете ми какви са вашите впечатления относно въглехидратния протеин: Ultimat Whey Gainer на JC Nutrition и дали е подходящ за мен. А също така можете да ми предложите и друг гейнър, който например за 30 лв да ми стига за 1 месец (максимум до около 45 лв.). Благодаря за помоща предварително и много здраве и мускули ви желая :P
15.03.07
09:16
Хич не ми се искаше да те разочаровам, но за съжаление няма гейнър на цена около 30 лв. който да стига за един месец :? . Български добавки вече не ползвам - мразя да си хвърлям парите на вятъра, а когато нямам възможност да отделя средства за добавки наблягам на храненето.
15.03.07
09:19
alfara, наблегни на храненето и тренировките докато събереш едно 70-90 лв за един голям хубав гейнър :) Не си играй с по кило две то нз дали има такива и то няк’ви некачествени :) Изчакай време и събери пари :)
Ами да ви питам какъв ще ми предложите тогава? Аз въобще не съм запознат и затова думите ми може да ви изглеждат смешни. Кажете какъв да си взема, наистина хубав и да има ефект.
15.03.07
13:38
На никой думите ти не му изглеждат смешни - не знаеш и за това питаш все пак никой не се е родил научен. За да не се получи така, че хваля определена марка това което ще ти препоръчам е да използваш търсачката на форума - има доста мнения за този продукт на различни фирми и лесно ще се ориентираш.
Поздрави.