15.03.07
11:07
Интересувам се, защото гледам цените са доста ниски... другият ми въпрос да не би да са с изтекъл срок ? :lol:
Зависи от грамажа на поръчваните продукти...
Edit:В моята поръчка и четирите работи,които си взех,бяха прилично нови със срок на годност до 2008-2009 :wink:
15.03.07
12:42
И на мен ми донесаха и съм доволен, малко ме беше страх, понеже едно приятелче са му донесли амино с изтекъл срок :)
примерно ако си поръчам NO-explode и протеин на Чемпиън Нутр от 5 лб колко ще доиде доставката като полъчката е около 100$ а може и по-малко да е ??
15.03.07
14:48
Първо - там цените са в левове и второ като ги избереш в “кошницата” накрая ти показва цена с доставка - предпоследната стъпка, мисля, че беше :roll:
15.03.07
18:36
Да. Излиза нещо като електронна фактура която всъщност ще ти дадат като ти донесат поръчката, а през това време е на мейла ти.
Само за ориентир - от София, Левски Г съм и ми взеха 12 лева. Ако това ти върши някаква работа.
Абе минало то покрай истинска фактура, ама те поне са убедени, че е такава.Още ли се чака сума ти време за доставка или са забързали доставката ?
Аз чаках повече от 2 седмици...
15.03.07
23:15
Аз преди 2 месеца някъде поръчвах ама бавна работа. Около 3 седмици чаках аз лично.