НВД

06.03.07
20:56

ЗДРАВЕЙТЕ
ето го и моето така да се каже НВД, кажете какво му липсва

9ч. Закуска- 1 кофичка кисело мляко 2 % + 50 грама овесени ядки
13ч. Обяд- 2-3 яица + 2 препечени филии царевичен хляб + 50грама кашкавал или сирене.
17ч.- пилешка пържола в було + 1 филия царевичен хляб + маруля
18:30 тренировка
20:30 2-3 яица + маруля

По късно вечерта ако огладнея хапвам някои друг белтък или соеви хапки

чакам критики.

Още информация : 185 см 97 кг на 21 години.

06.03.07
21:04

Ядене му липсва. Доста объркан. Обяда яйца. Междинно хранене - пилешка пържола. Смени им  местата и вкарай още едно междинно. И увеличи дажбите.

06.03.07
21:10

кажи според теб какво трябва да вкарам каква ядене че вече съвсем се обърках и в колко часа да го приемам.Ако увелича дажбите няма ли да кача кг? иначе вкъщи имам лежанка и тренирам 5-6 седмично зависи как се чуствам.Гледам да правя и кардио сутрин 3-4 пати в седмицата.

06.03.07
21:22

Еми при такава физическа активност това са нереално малко калории. Сметни си калории и извади 500 не повече.

Закуска 9 яица с зеленчук и сирене примерно, филииики хляб Бонус, или някакъв друг подобен
11:30 - Кисело мляко с ядки (орехи 30-40 грама)
14. Обяд пилешко и зеленчуци (грамажа си го сметни като сметнеш калориите)
17. Междинно хранене без въглехидрати (сам си избери)
20 Месо и зеленчуци
22-23 Извара

15.03.07
14:58

Еми при такава физическа активност това са нереално малко калории. Сметни си калории и извади 500 не повече.

А защо от дневните нужди от калории се вади 500?
Това число от какво се определя?

[quote author=“nufc”]

А защо от дневните нужди от калории се вади 500?
Това число от какво се определя?

Няма формула за него. Иначе на теория трябва да изгориш към 7000 калории за да смъкнеш 1 кг мазнини и то е горе-долу съобразено с общото количество мазнини, което е препоръчително да смъкваш на месец. Не мисля, че е нужно да задълбаваме повече. Само да кажа, че първоначално не вади повече от 500-600 калории от дневната нужда.

Едит: Последното ми изречение е излишно - сега видях, че вече е писано  :oops:

15.03.07
16:05

А знаеш ли различните физически натоварвания по колко калории горят?
Примерно 40мин крос колко калории гори?
Една силова тренировка колко гори?
30мин скачане на въже?
Едночасова тренировка само за коремни преси също ме интересува колко ще изгоря?

15.03.07
16:11

Пробвай тук:
http://cal.muskulibg.com/3.htm

15.03.07
17:01

е тука на тази таблица с каква бързина да обознача тичането
кроса с каква скорост се бяга?
иначе 40мин тичане със 11км скорост на бягането ми отчита че изгарям 673ккал
Това според вас много ли е или е малко?

15.03.07
17:06

[quote author=“nufc”]е тука на тази таблица с каква бързина да обознача тичането
кроса с каква скорост се бяга?
иначе 40мин тичане със 11км скорост на бягането ми отчита че изгарям 673ккал
Това според вас много ли е или е малко?

Зарежи това броене на калории изгорени за единица време при тренировка. Всичко става с правилен режим на хранене. HIIT кардиото е в пъти по-добро от нормалното.

15.03.07
17:27

Зарежи това броене на калории изгорени за единица време при тренировка. Всичко става с правилен режим на хранене. HIIT кардиото е в пъти по-добро от нормалното.

Какво е това HIIT кардио?

15.03.07
17:30

[quote author=“nufc”]Какво е това HIIT кардио?

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=24147

15.03.07
17:55

Това е нещо като фарт-лек демек бягане с промяна на темпото

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1