Какво мислите за продуктите на BIOGAME ?

15.03.07
10:34

Какво мислите за продуктите на BIOGAME ?

15.03.07
10:35

[quote author=“stefan_stoyanoff”]Какво мислите за продуктите на BIOGAME ?

Не,мерси...

15.03.07
13:07

:!:  Ми то повечето са настроени по един и същи начин относно тези продукти но аз лично ползвам от тях защото нямам пари да си позволя скъпи продукти. А за лошо настроените да ги питам кво ще стане ако комбинирани няколко продукта на  Биогейм имат ефект като тези американските.....?  :lol:  :lol:  :lol:

15.03.07
13:51

Ще кажем, че сънуваш и като се събудиш имаш пак право да пишеш из форума ;)

NA

15.03.07
15:17

В няколко различни теми попаднах на крайно негативни мнения спрямо продуктите на Биогейм, което честно казано ме изненада. Не вярвам да съм изключение, за да се потвърди тезата на останалите, но при мен си има много добри резултати вследствие на тяхната употреба. А не ги ползвам от вчера, а от година някъде.

15.03.07
18:20

никога не съм взимал на биогейм продукти
просто не съм им почитател .
пак казвам ,ако нямате възможност
да си вземете нещо качествено
по добре не си харчете парите.
/важи за мене/

държава в държавата-море-шведки-гларуси :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1