схващат ми се различни мускули! има ли общо с добавките?

15.03.07
14:03

Имам странен проблем с мускулите.
Много лесно се схващат!
говоря за почти всеки мускул но като пример ще дам най-вече прасеца, гърдите (външната или долната част), врата

Това попринцип на всеки се случва но проблема при мене е че започна да ме хваща много по-често след като започнах да пия добавки
може ли да е нещо свързано с тях?
пия 3 неща: креатин, протеин, гейнер (креатина 5г на ден)

другото което ме дразни е че мога всяка една секунда когато си поискам да си “схвана” някой от мускулите само като го напрегна малко повечко
това така ли е и при вас?

15.03.07
14:55

Ами аз съм на 16 години и имам почти същия като твоя проблем най-често ми се случва докато спя и се събуждам от адски болки най-често в прасеца... Не вярвам да е от добавките аз не пия нито една от тези които си изброил пия само фат бърнери и л-карнитин...предполагам че е от растежа... ти на колко години си ...при мен вече се случва рядко

AL

15.03.07
15:47

[quote author=“deusex”]Имам странен проблем с мускулите.
Много лесно се схващат!
говоря за почти всеки мускул но като пример ще дам най-вече прасеца, гърдите (външната или долната част), врата

Това попринцип на всеки се случва но проблема при мене е че започна да ме хваща много по-често след като започнах да пия добавки
може ли да е нещо свързано с тях?
пия 3 неща: креатин, протеин, гейнер (креатина 5г на ден)

другото което ме дразни е че мога всяка една секунда когато си поискам да си “схвана” някой от мускулите само като го напрегна малко повечко
това така ли е и при вас?

Липсата на магнезии води до мускулни крампи.Увеличи водата.

15.03.07
15:51

Някои казват, че от обезводняване се зачестяват схващанията.

При мен се получава ако примерно след тренировка няпрягам някои мускул в кофти положение още повече.

При всяко положение това което ядеш дава отражение.

15.03.07
17:03

Благодаря за отговорите ще опитам да пия повечко вода :)
на 20 съм иначе

DN

16.03.07
00:44

Залагам си главата че е липса на магнезии :!:  :!:  :!:  Когато тренираш калчия и магнезия участват в мускулната съкращение и се изчерпват в организма а когато това стане се получават така наречените крампи вного неприятни но и много лесно си избягват  :wink:  Магнезият е много ефтина добавка  :wink:  Аз лично ти припорачвам Калмацин продава се в всяка аптека 100 хапчета е за 13 лева стига за 3 месеца това е комбинация от Калции+Цинк+Магнезии  :wink:  Парвите 4 дни пий по 2 на ден хапчета сутрин и вецер по едно след това само по едно на ден  :wink:

26.03.07
09:35

Пийте Magnerich и Calcium на Life is Fine. Това ми изписа лекарят като ходих със същите симптоми като вашите ;]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1