15.03.07
14:03
Имам странен проблем с мускулите.
Много лесно се схващат!
говоря за почти всеки мускул но като пример ще дам най-вече прасеца, гърдите (външната или долната част), врата
Това попринцип на всеки се случва но проблема при мене е че започна да ме хваща много по-често след като започнах да пия добавки
може ли да е нещо свързано с тях?
пия 3 неща: креатин, протеин, гейнер (креатина 5г на ден)
другото което ме дразни е че мога всяка една секунда когато си поискам да си “схвана” някой от мускулите само като го напрегна малко повечко
това така ли е и при вас?
Ами аз съм на 16 години и имам почти същия като твоя проблем най-често ми се случва докато спя и се събуждам от адски болки най-често в прасеца... Не вярвам да е от добавките аз не пия нито една от тези които си изброил пия само фат бърнери и л-карнитин...предполагам че е от растежа... ти на колко години си ...при мен вече се случва рядко
15.03.07
15:47
[quote author=“deusex”]Имам странен проблем с мускулите.
Много лесно се схващат!
говоря за почти всеки мускул но като пример ще дам най-вече прасеца, гърдите (външната или долната част), врата
Това попринцип на всеки се случва но проблема при мене е че започна да ме хваща много по-често след като започнах да пия добавки
може ли да е нещо свързано с тях?
пия 3 неща: креатин, протеин, гейнер (креатина 5г на ден)
другото което ме дразни е че мога всяка една секунда когато си поискам да си “схвана” някой от мускулите само като го напрегна малко повечко
това така ли е и при вас?
Липсата на магнезии води до мускулни крампи.Увеличи водата.
Някои казват, че от обезводняване се зачестяват схващанията.
При мен се получава ако примерно след тренировка няпрягам някои мускул в кофти положение още повече.
При всяко положение това което ядеш дава отражение.
16.03.07
00:44
Залагам си главата че е липса на магнезии :!: :!: :!: Когато тренираш калчия и магнезия участват в мускулната съкращение и се изчерпват в организма а когато това стане се получават така наречените крампи вного неприятни но и много лесно си избягват :wink: Магнезият е много ефтина добавка :wink: Аз лично ти припорачвам Калмацин продава се в всяка аптека 100 хапчета е за 13 лева стига за 3 месеца това е комбинация от Калции+Цинк+Магнезии :wink: Парвите 4 дни пий по 2 на ден хапчета сутрин и вецер по едно след това само по едно на ден :wink: