ANIMAL PAK + ANIMAL STAK ???

Темата е заключена.
NA

14.11.04
18:00

значи имам 1 въпрос преди 1 месец почнах да пия ANIMAL PAK НА UNIVERSAL НО НЕ БЯх доволен от резултата и отидох в магазина за добавки там те ме насочиха към друг ЖИВОТИНСКИ
продукт на UNIVERSAL- animal STAK продавачката ми каза че ако почна да ги комбинирам ефекта ще е добър а възможно ли е това в действителност или просто иска да ми ги набута???

CH

24.11.04
22:56

много ясно че иска само да те набута :evil:

24.11.04
23:26

Animal Pak е витаминен комплес.. ти какво очакваше от него?  :lol:  :twisted:
А Animal Stak е прохормонен комплес... НО за цената си (100лв-120лв) е голямо набутване... Ако си решил да ползваш стероиди и в частност прохормони, по-добре някой от наложилите се на пазара 1-Тest + 4-AD..
Но като се има в предвид къде постваш.. очевидно не ти е ясно.. че се набъркваш със “Забранени медикаменти”... така, че стой на далеч от такива “компетентни” продавачи.. които очевидно не са си направили труда да те информират какво ти продават  :evil:

MI

25.11.04
10:07

И аз бих те посаветвал да стоиш настрана от прохормоналните препарати.До колкото ми е известно голям ефект от Анимал пак не можеш да имаш защото това еса витамини и минерали.Но  до колкото знам Анимал пак е много продаван е САЩ,но на много по ниска цена в сравнение с цената в БГ.

DI

25.11.04
12:11

Мойто мнение е че няма лошо да експерементираш, аз лично скоро ще си купя. Не ме разбирайте грешно не казвам да експерементираш със здравето си, защото това е прекалено минимална доза за да ти стане нещо сериозно. +тва Univeral са една от най-известните фирми в САЩ, надали ще си позволят да пуснат продукт който хем да няма ефект хем да те повреди. Това зависи как ги абсорбираш тея работи, някой може да има много добър ефект(да качи 10кила:Р) а друг да няма абсолйутно никакъв, но и в двата случея няма да се натровиш.

25.11.04
15:26

С една кутийка Анимал Стак ще качиш до 3.5кг, като може да задържиш маx 2кг.... сам си смятай дали ще си струва...

[quote author=“perlsite”]С една кутийка Анимал Стак ще качиш до 3.5кг, като може да задържиш маx 2кг.... сам си смятай дали ще си струва...

Като инвестиция в пари може и да си струва. Все пак качването на допълнителни две кила предимно в мускули си е поне за един месец допълнително тренировки и режим без хормони, който си спестяваш.
Въпросът е като инвестиция в здравето дали си струва, ама ха да не отваряме пак тази тема :)
Факт е че ти пробутват продукти човеко, или че и тея дето ги продават, толкова разбират, защото от витамини ти скачат на идеи с хормони, пък следващия път като идеш кво му е и експериментални отрови да ти продадат  :oops:  Примерно :)
Явно са те сметнали за платежоспособен и надъхан :)

NA

25.11.04
16:22

perlsite постнал сам тематa тука защото все пак ANIMAL ПАК не е забранен медикамент и ми е напълно ясно с какво се захващам а колкото до дpyгите благодаря ви за помоща но сам си реших че този ANIMAL СТАК 1.прекалено скъп 2.не се знае дали ще е ефективен 3.има съставки с недоказан ефект за предпазване на черния drop така че съм се отказах от закупуването му а колкото до това дали може да се взима сам или с ANIMAL ПАК в site-а на универсал пише че за максимален ефект трябва да се комбинират благодаря все пак на всички но мисла че има доста по-добри алтернативи от animal стак-а затова ще продължа да си зимам animal пак-а самостоятелно

25.11.04
16:45

[quote author=“Nasser”]perlsite постнал сам тематa тука защото все пак ANIMAL ПАК не е забранен медикамент и ми е напълно ясно с какво се захващам а колкото до дpyгите благодаря ви за помоща но сам си реших че този ANIMAL СТАК 1.прекалено скъп 2.не се знае дали ще е ефективен 3.има съставки с недоказан ефект за предпазване на черния drop така че съм се отказах от закупуването му а колкото до това дали може да се взима сам или с ANIMAL ПАК в site-а на универсал пише че за максимален ефект трябва да се комбинират благодаря все пак на всички но мисла че има доста по-добри алтернативи от animal стак-а затова ще продължа да си зимам animal пак-а самостоятелно

Това ,че трябва да се комбинират е апсолютна лъжа и маниполация и точно зареди такива рекламни текстове изказахме онова мнение в темата за забрана на прохормоните. Пака и стека като цяло нямат нищо опщо едното са прохормони а другото витамини,минерали и амино и тн. и нямат връзка помеждуси. Енимал стека съдържа 250 мг прохормони и 250 мг трибестан. Прохормоните водят до хормонални дисбаланси и скапване на жлезите ,а и стр. ефекти са същите като при стероидите.
по-здрави

25.11.04
16:54

[quote author=“Nasser”]в site-а на универсал пише че за максимален ефект трябва да се комбинират

Значи, аз ако съм производител.. също ще напиша, че трябва да ползваш всички мои продукти за максимален ефект (и ще съм прав.. максималният ефект ще е за моят джоб и печалба).
Също така ако съм реселър ще постъпя по-същият начин за да имам по-голяма печалба.
Научете се да гледате в големите форуми, какво пишат потребителите използвали тези продукти и получените странични ефекти - най-добрите тестове се правят от самите потребители, а не от фирмите производители!

MR

25.11.04
23:47

перлсите както казах по-нагоре с nick насер аз се отказах от използването на ANIMAL СТАК-а а това което казах че трябва да се комбинират защото така пише в каталога на универсал беше просто за инфо

ВН

26.11.04
04:58

A защо си с 2 ник-а? :)

26.11.04
05:30

Image, сети се бе братле... Третият ник се обзалагам, че ще е Шизо  :wink:  :lol:  :lol:

MR

26.11.04
14:05

с 2 nick-а сам щото реших че първия е доста тъп ! трети няма да има спох и 100 процента няма да е шизо
:D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1