за хранителния режим ???

26.02.07
18:41

не съм голям кулинар и не разбирам много ,но ще ми кажете ли каква храна да ям за покачване на теглото освен месо,пържоли и темподобни  (продукти от месо) :lol:  а ще е още по хубаво ако ми кажете по колко пъти да ям на ден и през колко часа ?

26.02.07
19:39

[quote author=“mmaarrttiinn”]не съм голям кулинар и не разбирам много ,но ще ми кажете ли каква храна да ям за покачване на теглото освен месо,пържоли и темподобни  (продукти от месо) :lol:  а ще е още по хубаво ако ми кажете по колко пъти да ям на ден и през колко часа ?

Аз съм нов, но тук доста ми помогнаха. Значи яж изброените меса картофи, ориз, хляб, хапвай мляко с овесени ядки за закуска, по някой банан, яйца... Яж по малко, но сравнително често - имам впредвид по 7-8 пъти на ден ( например през 2-2,5 часа ) , но не да се тъпчеш като свинка... Виж в таблиците на сайта - там има хранителни стойности на много храни. Мисля, че ако кажеш килограмите, ръста, годините и стажа във фитнеса ще ни помогнеш доста. По теглото ти ще определиш колко Белтъчини и Въглехидрати са ти необходими. Белтъците мисля че бяха по 2-2,5 на КГ телесна маса, а въглехидратите от 3 до 4 като за начало. Също така следи колко Kcal приемаш - за тях мисля, че ще са ти необходими до 4000 ( не съм много сигурен ). Общо взето е това... естествено виж мнението на другите момчета и те ще ти кажат много важни неща.

Успех!

26.02.07
20:04

значи ще ви улесня :значи след 1 месец ставам на 15,тежа 63 кг. и сам висок 1,67.

JO

15.03.07
20:14

[quote author=“mmaarrttiinn”]не съм голям кулинар и не разбирам много ,но ще ми кажете ли каква храна да ям за покачване на теглото освен месо,пържоли и темподобни  (продукти от месо) :lol:  а ще е още по хубаво ако ми кажете по колко пъти да ям на ден и през колко часа ?

Месото е основното за покачване на теглото ... без него ще ти е трудно но по горе е написано как ще качиш килограми.

15.03.07
21:51

[quote author=“Joru”]Месото е основното за покачване на теглото

И как по-точно става това...

15.03.07
23:21

В Хляба Ориза и Картофите е за мен макар че и Месото е важно  :lol:  :wink:

16.03.07
11:51

наи-важни са белтъците в частност месото и след това въгл и съответно ккал

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1