Добре бе аз не искам да споря аз съм го написал това което прая кат ме мислиш за лажец няя проблем ;) ако нещо др. те интерсува питай?
[quote author=“Go6kU”][quote author=“kris4AN”]бате слагам бас че не може да помръднеш 70 от лежанка :) аз сам на 14 103 гръдна обиколка и едвам ги дигам 2 пъти :) знам доста момчета на 13 с твоята физика и дигат не пове4е от 50 x 1 :)
Бате, тва зависи и от силата в областта и от това дали ти е силно самото упражнение. Ето примерно аз правя много повече от вас на тяга, клек, френско и др. , но лежанката не ми върви и се мачим и аз на 4-5 със 70 кила! А и съм почти на 17 :wink: , а вие на по 14 и колко мене на лежанка :oops:
Аз малко повече наблягам на лежанка :D
13.03.07
14:18
го6ко и данчо колкото и да наблягате :lol: :lol: :lol: :lol: нема такиа работи дига6 70 друг път кффа е тая природна сила кфо е тфа чудо ве хората тренират по 5-6 години да дигнат 100 а ти ве лапе на 13 дига6 70 нз след жреме нема да имаш спиране преполагам 4е кат станеш на 20 ше буташ кум 250-300 наи-малко :shock: и все пак не сме тука да се надлъгваме ами да споделим опита си.го6ко от кои дигаш повече че неразбрах самняямса да си толкоз як че да твърдиш че дигаш повече “от нас” :roll:
[quote author=“ramzes”]го6ко и данчо колкото и да наблягате :lol: :lol: :lol: :lol: нема такиа работи дига6 70 друг път кффа е тая природна сила кфо е тфа чудо ве хората тренират по 5-6 години да дигнат 100 а ти ве лапе на 13 дига6 70 нз след жреме нема да имаш спиране преполагам 4е кат станеш на 20 ше буташ кум 250-300 наи-малко :shock: и все пак не сме тука да се надлъгваме ами да споделим опита си.го6ко от кои дигаш повече че неразбрах самняямса да си толкоз як че да твърдиш че дигаш повече “от нас” :roll:
ramzes прав си и аз за това говоря тук сме за да споделим опита си а не да се лъжем ! а и Dancho` бате 120 лег преса един път демек тря праи6 сас 100 килограма сериите си :) аз правя сас 100 кг 4 серии по 10 и бедрото ми е 62 твоито колко е ?
13.03.07
17:00
[quote author=“kris4AN”][quote author=“ramzes”]го6ко и данчо колкото и да наблягате :lol: :lol: :lol: :lol: нема такиа работи дига6 70 друг път кффа е тая природна сила кфо е тфа чудо ве хората тренират по 5-6 години да дигнат 100 а ти ве лапе на 13 дига6 70 нз след жреме нема да имаш спиране преполагам 4е кат станеш на 20 ше буташ кум 250-300 наи-малко :shock: и все пак не сме тука да се надлъгваме ами да споделим опита си.го6ко от кои дигаш повече че неразбрах самняямса да си толкоз як че да твърдиш че дигаш повече “от нас” :roll:
ramzes прав си и аз за това говоря тук сме за да споделим опита си а не да се лъжем ! а и Dancho` бате 120 лег преса един път демек тря праи6 сас 100 килограма сериите си :) аз правя сас 100 кг 4 серии по 10 и бедрото ми е 62 твоито колко е ?
Е що бе? На мен лично краката не са ми особено силен мускул и правя лег-преса само 1 път седмично ( демек за крака даже и не клякам ). Днес бутнах 135 кила 2 пъти, а иначе си права серията с 90. Проблем?
-=ExErCiSe=-
ти на 13 ли си ? говоря попринцип за Dancho` ... щото тои е на 13
[quote author=“kris4AN”][quote author=“ramzes”]го6ко и данчо колкото и да наблягате :lol: :lol: :lol: :lol: нема такиа работи дига6 70 друг път кффа е тая природна сила кфо е тфа чудо ве хората тренират по 5-6 години да дигнат 100 а ти ве лапе на 13 дига6 70 нз след жреме нема да имаш спиране преполагам 4е кат станеш на 20 ше буташ кум 250-300 наи-малко :shock: и все пак не сме тука да се надлъгваме ами да споделим опита си.го6ко от кои дигаш повече че неразбрах самняямса да си толкоз як че да твърдиш че дигаш повече “от нас” :roll:
Мойто е 52 ама го дигам един път прая си сериите с 80 и преди дигах 5 месца това беше до септември и сега пак дигам се едно дигам 7 месца..
13.03.07
17:12
[quote author=“kris4AN”]-=ExErCiSe=-
ти на 13 ли си ? говоря попринцип за Dancho` ... щото тои е на 13
Извинявай :wink: аз в друга насока мислех
океи аз не споря просто някои от резултатите ти ми се струват нереални :) щом казваш че ги правиш добре :) ако лъжеш лъжеш само себе си :twisted:
-=ExErCiSe=- нищо просто не си прочел по нагоре 8)
[quote author=“kris4AN”]океи аз не споря просто някои от резултатите ти ми се струват нереални :) щом казваш че ги правиш добре :) ако лъжеш лъжеш само себе си :twisted:
-=ExErCiSe=- нищо просто не си прочел по нагоре 8)
Да знам няма за какво да лъжа аз споделям каде по яки и по силни от мен има на тази възраст. Тренирах и борба 3-4 месца там се става издържлив много !
ами и моя стаж е почти колкото твоя с 1 2 месеца повече .. не че искам да се изкарам здрав но просто докат дигна тея кг за гърди съм минал покраи много тежки тренировки ако и ти ги дига6 евала ;)
От тези 7 месца съм пропуснал най-много 9-10 дена тренировки .. :)
13.03.07
17:32
:shock: искам да видя твоя снимка. Струва ми се, че ще излезеш много здрав. Ако е възможно някой твой приятел с телефон или камера да те снима...
:shock: искам да видя твоя снимка. Струва ми се, че ще излезеш много здрав. Ако е възможно някой твой приятел с телефон или камера да те снима...
Окей ;)
Dancho` тези твои снимки откога са ?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106355
[quote author=“kris4AN”]Dancho` тези твои снимки откога са ?
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=106355
10 Януари 2007 г
А тази http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=113675 е от 15 Януари на този ден почнах фитнес.
13.03.07
20:58
няма да спора с радиото в фитнеса кфи животни има дет тренират от 15 години чисто праи си човечеца с 150-170 клек убао ама тфа са 15 години а т иси на 13…..прави сметката :oops: ехерсаис ти да не си некфа комбина с данчо ве и двамата животни даеба :wink: брао освен тфа 12-13 години не се трага на фитнес
Що да не се тръгва?
13.03.07
22:54
мисля че темата за данчо се изчерпа но комент
[quote author=“ramzes”]го6ко и данчо колкото и да наблягате :lol: :lol: :lol: :lol: нема такиа работи дига6 70 друг път кффа е тая природна сила кфо е тфа чудо ве хората тренират по 5-6 години да дигнат 100 а ти ве лапе на 13 дига6 70 нз след жреме нема да имаш спиране преполагам 4е кат станеш на 20 ше буташ кум 250-300 наи-малко :shock: и все пак не сме тука да се надлъгваме ами да споделим опита си.го6ко от кои дигаш повече че неразбрах самняямса да си толкоз як че да твърдиш че дигаш повече “от нас” :roll:
Абе ей, ти четеш ли или просто си пишеш да го е*а :twisted: Не съм казал че наблягам, а че не ми върви лежанката, а на някои хора им върви, но не им вървят други упражнения! Така че не ми се прай на некъв луд разбирач бате. Сори ама нешто се ядосах :evil: И най-вече не ме сравнявай с некфи пичове дет тренират от 2-3 месеца, защото съм малко по-сериозен и запознат от тях, с 2 години и нещо стаж!
14.03.07
19:44
Ама аз съм на 17… той момчето е животно, че е на 13 и е луд :)
Ама аз съм на 17… той момчето е животно, че е на 13 и е луд :)
Що да съм луд ве ? :lol:
Четно да ви кажа, според мен пича въобще не е луд, като го гледам на снимките, е постигнал доста за 13 годишен и не виждам що да не вдига колкото казва. Той няма полза да лъже, така че го оставете на мира и спрете да се занимавате с него, а глейте ващо си развитие :wink: Айде по-здрави :)
Dancho` ме надъха и неска дигнах 85 от лежанка 3 пъти :) на 14 год съм които иска клипче да пише 8)
Аз искам не че не ти вярвам просто да видя ;)
океу слагам го ;] http://fitnessss.hit.bg/krisi%20urod%2085%20kg%20lejanka.3GP значи това е клипчето гледа се с Quick Time player. :) утре ще пробвам 90 от лежанка дано да ги дигна :D и да кажа че съм 66 кг ;)
ами стаж 6 години
кг ръка гръдна крак
преди 70 33 100 60
сега 110 46 122 69-70
Не съм много мазен, средно!
ето видях някои бе6е писал че някои ми помага ;) и си изтри мнението :) знам че винаги ще има такива хора които да успорят постижението ми ..
Не мога да го пусна може ли да го сложиш в vbox7 ?
Все още обработвам видеото.....
До 30мин. видеото ще е достъпно на адрес!
http://www.vbox7.com/play:78800c3a
8)
Извинявам се за оффтопика :
Данчо в една твоя тема “канал на гърдите” небеше ли писал ,че гърдите ти са много масивни ххахх ... 2 пръста сабирасх под тях незнам си ко като те гледам ... едва ли ще направиш канал на гърдите хах
[quote author=“J0”]Извинявам се за оффтопика :
Данчо в една твоя тема “канал на гърдите” небеше ли писал ,че гърдите ти са много масивни ххахх ... 2 пръста сабирасх под тях незнам си ко като те гледам ... едва ли ще направиш канал на гърдите хах
Ко не те разбрах како искаш да кажиш?
15.03.07
22:31
аз лично познавам Dancho` и момчето си дига...за тес години е мн добре 8)
3 месеца, никога преди това не съм тренирал сериозно(повече от месец, редовно) 100 от лег 4 пъти, 45 килограма сгъване за бицепс от стоеж и 6 набирания с широк хват. Тежа 95 килограма, 192 висок. Започнах с 50 килограма серии на лежанка, пия протеин Оптимум Уей от началото и преди 7 дена почнах комбинирания продукт CGT.
Мнението беше редактирано от GlavataZ на 13.06.07 06:14.
13.06.07
12:20
данчо нещо невярвам кат си на 13 год да дигаш 60 кг,освен ако не пие6 нещо ,но и да пиеш пак не ми се вярва.
13.06.07
13:22
казано от Dancho` на 04.02.07, 14:45:
Тук пишете колко ви е стажа?Има ли разлика от как тренирате? И Каква е Тя ? Пример обиколка на рака като сте почнали в началото и сега каква е ? И какви напредаци имате с лежанка гладиатор и др. ? ;)
От 1989 г. съм захванал с гиричките. Тогава бях на 11г.
от 7-ми клас - 1992г. - тренирам в зала. Имам прекъсване от около 4г - последните 4 години, поради обективни за мен причини. От около 8 месеца тренирам отново с пълна сила. Какъв е ефекта - достатъчно опит - натрупан от тренировките и прочетената литература на тази тема. Тялото ми реагира много по-добре на тренировките от преди. Опита си казва думата.
Ами това е от мен.
13.06.07
17:17
казано от asdasdasdsadas на 13.06.07, 12:20:
данчо нещо невярвам кат си на 13 год да дигаш 60 кг,освен ако не пие6 нещо ,но и да пиеш пак не ми се вярва.
Има момичета от силовия трибой на по 8 години които дигат с 80 кг ;)